עבור לתוכן

גלקסי 2 או אייפון 4s

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שני המכשירים האלה

הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר

אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות)

אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש

פורסם

ראשית, לא כדאי לקנות מהמפעילה.

שנית, הגלקסי כנראה יתאים יותר - יש אפשרות להרחבת הזיכרון ע"י כרטיס הרחבה (מיקרו SD), לא צריך את אייטיונס בשביל להעביר מוסיקה - פשוט לגרור את התיקייה.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא קונה מהמפעילה צריך להתעסק עם כל מיני שטויות של תוכנות והתאמות? כי אני לא ממש מבין בזה וחבל לי להתסבך עם זה

כשדיבתי עם הנציגים שלהם הם אמרו שזה יכול לעשות בעיות לקנות ממקום אחר

ומבחינת ביטוח אין עם זה בעיות?

תודה

פורסם

הם חירטטו אותך כמובן כי רוצים שתקנה אצלם.

אם כבר ההפך הוא הנכון - מכשיר שתקנה לבד יבוא עם רום נקי בלי החרא ששמות המפעילות.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול מה זה רום?

ובנוגע לביטוח איך זה עובד?

יש חנויות ממלצות לקנייה?

סליחה על השאלות האלה אני פשוט לגמריי לא מתמצא בעולם הסלולר ואני רק עכשיו מנסה קצת להתחיל להבין

פורסם

רום זה תכלס מערכת ההפעלה של המכשיר.

בגלקסי יש אנדרואיד ומכיוון שמדובר בקוד פתוח, כל אחד יכול לבצע בו שינויים, תוספות ותיקונים.

בנוגע לביטוח - לא יודע. ברוב המקרים ביטוח ממש לא משתלם. אבל לא אמורה להיות בעייה.

חנויות מומלצות אתה יכול למצוא בזאפ. אתה מקבל גם אחריות לשנה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני באמת נוטה יותר לגלקסי גם קראתי עליו קצת יותר בזמן האחרון והוא ניראה לי יותר נכון לקנייה..

תודה רבה על העזרה

פורסם

ה-S2 עם ICS רץ חלק מאוד... ידעתם?

פורסם

חשבתי שזה יהיה כבד עליו...

פורסם

אה? מדובר באחד המכשירים החזקים בשוק.

פורסם

ה- S2 גם כיום אחד המכשירים החזקים ביותר בנמצא, אין לו שום בעיה להתמודד עם כל מה שאפשר לזרוק עליו ועדיין לא תנוצל החומרה שלו (אתה אולי מתכוון ל- S1 ולא ל- S2).

גם JB רצה עליו חלק, אפילו חלק יותר מ- ICS, ועוד מעט הוא מקבל שידרוג רשמי ל- JB מסמסונג.

פורסם

דיברתי על ה-S2 לא על הראשון.

פורסם

אז אתה טועה. אחד המכשירים החזקים בשוק.

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה בתרגום ics ו jb מה זה ומה זה אומר?

זה היה דיון מעניין ואשמח לבין מה הוא אומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים