עבור לתוכן

עברית בסמארטפון שלא תומך?

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ?

ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה

פורסם

יש תמיכה מלאה בכעתיבה וקראיה של עברית (רק צריך להוריד מקלדת עברת מהפליי סטור, הורדת אפליקציה פשוטה).

ייתכן וכותרות בג'ימייל יהיו מיושרות לשמאל, לא קריטי וניתן לתקן.

לחלק מהמכשירים אפשר גם למצוא רומים עם עברית בתפריטים.

החל מאנדרואיד 4 יש תמיכה מלאה, ז"א כולל תפריטים, תבדוק האם קיים למכשיר עדכון, רשמי או לא.

מועבר לפורום אנדרויד.

פורסם
  • מחבר

תודה

לא נראה לי שיש עידכונים מדובר בסמארטפון סיני ,לפי מה שנאמר לי מהם הוא שאין לו תמיכת עיברית

אני מתכוון לקנות לילדה שלי את הטלפון ולכן חשוב לי לדעת אם ע"י הורדה ניתן יהיה להתקין לו את העיברית

ההורדה מהפליי סטור בעצם נותנת את ההורדה לקרוא ולכתוב פונטים בעיברית לכל מכשיר אנדרואיד שאינו תומך ?

(מה שבעצם לא יגביל אותי בבחירת מכשיר לפי תומך או לא תומך נכון???)

פורסם
  • מחבר

חייב לוודא :

פניתי למוכר והוא אומר שהמכשיר לא תומך בעיברית ושהוא לא מתחייב שאם אוריד את המקלדת המכשיר יתפקד בעיברית(שוב זה לא מכשיר מוכר מדובר במשהו סיני) אפילו ברמת כתיבת SMS ואפילו לדעתו גם SMS לא יפעל

האם הוא טועה?

האם לא משנה תמיכה של המכשיר או לא ברגע שמורידים מהמרקט(פליי סטור) את המקלדת עברית זה יעבוד?

אם מדובר באנרואיד2.3 ומעלה

http://www.ebay.com/itm/ZOPO-ZP500-4-Inch-3G-GPS-Android-Phone-/230821891978?pt=Cell_Phones&hash=item35be0e8f8a

או

http://www.ebay.com/itm/Hot-3-5-TV-GPS-Capacitive-MTK6573-Android-2-3-GSM-WCDMA-3G-Phone-Free-Gift-F610-/140790224241?pt=Cell_Phones&hash=item20c7c05571

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו אולי בכל זאת מכיר?

האם ייתכן שטלפון לא תומך עברית מלאה גם אם יש לו אנדרואיד 4?

או שיש דרך להתקין ואם כן איך

תודה

פורסם

תמיכה בעברית מתחלקת ל-3:

קריאה של עברית נתמכת דיפולטית בכל האנדרואידים. יכול להיות שקיים פלאפון שמישהו התקין עליו גרסה מוזרה שבה הוצאו הפונטים בעברית, אבל קשה לי להאמין שמישהו יעשה דבר כזה. מעולם לא ראיתי טלפון במצב הזה, וכבר ראיתי טלפונים איזוטריים (כולל כאלה שמגיעים עם אנדרואיד 2.1 ולא מתעדכנים מעבר לזה). אולי בגרסאות ישנות מאוד יהיו בעיות ימין-שמאל. אבל אין סיכוי שזה יקרה באנדרואיד 4.

כתיבה בעברית יכולה להיות קיימת במקלדת אנדרואיד המובנית, או לא להיות קיימת. אם היא לא קיימת, הורדה של מקלדת חלופית מה-Play Store סוגרת את הנושא.

תפריטים בעברית יכולים להיות קיימים כאופציה באנדרואיד או לא. אמנם באנדרואיד 4 הרשמי יש תפריטים בעברית, אבל דווקא במקרה הזה יצרנים נוהגים להוציא בכוונה את התפריטים בעברית ובשפות נוספות (בשביל לחסוך מקום אולי?). ככל שידוע לי, אם הם לא קיימים, רק התקנה של ROM חדש עם תפריטים בעברית תעזור.

לדעתי המוכר פשוט לא רוצה להתחייב על משהו שהוא לא בטוח לגביו, ובשורה התחתונה הוא טועה כשהוא אומר ש-SMS-ים לא יעבדו.

פורסם

ישנם מכשירים, חלקם סיניים, שבתוכנה שלהם הורידו את הפונטים העבריים. במידה ואפשר לעשות למכשיר ROOT אפשר בקלות להתקין פונטים עבריים (ואז לא תהיה בעיה בהקלדה וקריאת עברית - אבל תפריטים בעברית לא יהיו), אם אי אפשר (וסביר להניח שבלי לחפור לא תמצא דרך) אז זה עלול להיות בעייתי. בכל מקרה, קח בחשבון מסך כנראה גרוע וחיי סוללה נוראיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים