פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי!מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 iiאני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים הדבר הזה עולה בסביבות 60-70 דולר באיביי.. למה לעזאזל לשלם על זה 600 ש"ח ולתת למישהו להרוויח עליך מאות אחוזים.. אחרי שזה נאמר, אני לא ממליץ לך לקנות את המוצר הזה. יש לי את שתי הגירסאות שלו והוא דורש המון עבודה של הסרות והתקנות לפני שאפשר לעשות איתו משהו ועדיין כל מיני דברים לא ממש עובדים ולא ברור אם היצרן עובד להוציא עדכון שיתקן את הבעיות.
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים gadits יש חנות כזו - החנות שאתה מנסה לפרסם. ראיתי את הנסיונות שלך באתר hometheater.co.il לפרסם ומוזר ששם כבר כתבת שקנית את מוצר לפני כמה ימים. הנה התגובה להודעה שלך, אתה יכול לקנות את המוצר ב215 שח באייבי:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1739844#1739844
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים אני מוכר אחד חדש בקופסא ב 350 שקל עם xbmc וגם navi-x מותקןעם שדרוגים - ניתן לכתוב במקלדת בעברית ואנגלית כולל החלפת שפה מהמקלדתניתן להסתיר את השורה התחתונה והמקלדת הוירטואלית לא עולה שאתה מקליד!המכשיר נפתח רק בשביל השדרוגים הללואני מוכר אותו במחיר עלות.0545611577
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.