עבור לתוכן

Galaxy S3 או HTC One X- התלבטות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני מתלבט לגבי קניה של אחד המכשירים האלו.

קראתי עליהם הרבה ולא הבנתי מה טוב יותר, כל אחד היתרונות והחסרונות שלו.

מה דעתכם? אולי מכשיר אחר שלא חשבתי עליו?

פורסם

חכה לאייפון 5

פורסם
  • מחבר

לא מעוניין באייפון בכלל. מה שכן, אולי עם השקת האייפון החמישי, משהו ישתנה אצל המתחרים, או אולי המחירים?

פורסם

חכה לאייפון 5

למה אתה חושב שכולם צריכים להצטרף לעדר שקונה אייפון בכל מחיר, למרות החסרונות והמגבלות הרבות?

לפותח הדיון: אני הייתי באותה התלבטות כמו שלך והלכתי על ה-s3. היתרונות שדיברו אליי: ביצועי סוללה גבוהים יותר, אפשרות הוספת sd, קהילת פיתוח גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

אכן האייפון מוגבל בעיניי. לא אוהב את האייטונס, חוסר האפשרות לשלוח קבצים דרך BT ועוד.

אני שיחקתי עם שני המכשירים ושניהם מצאו חן בעיניי, לכן ההתלבטות.

פורסם

שני המכשירים מעולים - ההתלבטות לא קלה.

אני הלכתי על HTC.

פורסם

ה- One X מכשיר מדהים

ה-sgs3 מכוער לדעת רבים

פורסם
  • מחבר

גם אני נוטה לכיוון ה- HTC, יש לי אחד היום ואני מאוד מרוצה. השאלה אם אולי יש משהו שבדרך, משהו שישבור את ההשוואה ביניהם?

פורסם

צריך לצאת מתישהו בחודש הקרוב htc one x plus

אבל לא ברור אם מדובר ממש במכשיר בינלאומי חדש או בגרסה מרובעת ליבות ל-at&t (שהלקוחות שלה קיבלו מכשיר מוחלש).

לדעתי חבל על ההמתנה. עד שיגיע לארץ יעברו כמה חודשים וגם המחיר יהיה מופרז.

פורסם
  • מחבר

בהחלט מעניין, אחכה מעט, אבל לדעתי אקנה את ה- One X בסוף.

פורסם

ה- One X מכשיר מדהים

ה-sgs3 מכוער לדעת רבים

ל S3 יש יתרונות רבים כמו 2GB RAM / מסך טיפה גדולה יותר 4.8 מול 4.7 (לא כזה רלוונטי בשבילי) / FPS קצת יותר גבוה במשחקים למרות שמאז ההתקנה של JB על ה ONE X הבנצמרק קפץ לי באלפייה לציון דומה לשל ה S3 - לא יודע עד כמה זה משנה במשחקים כי הכל רץ חלק מאז ההתקנה.

וכמו כן חריץ הרחבה SD שאין ב HTC ONE X - אני אישית לא צריך יותר מה 32 גיגה שיש לי, + 25 גיגה על ה DROPBOX ששם אני שומר ים של תמונות וכו'.

מה שמאוד בולט אצל ה HTC, זה האיכות בניה של ה ONE, ועצם זה שהוא נראה הרבה יותר טוב בלבן :P

אני לא שמתי מגן על המכשיר כי אני רוצה להנות ממנו ולא להסתובב עם ג'מוס של מגן שיושב עליו, פשוט קניתי חומר מיוחד שמונע שריטות שנקרא LIQUID ARMOR - מגן על המסך ועל המצלמה שמאחור למשך כ 12 חודשים.

נ.ב גם המכשיר של LG נראה מטורף מה שהראה פה

OMRIJ

פורסם
  • מחבר

ה- One X קורץ לי מאוד. גם בגלל ה- SENSE שאני מכיר טוב וזו חוויה נחמדה.

אבל קשה לי לוותר על סוללה נשלפת וכניסת SD שאני לא בהכרח אצטרך עם כל הזיכרון שיש לו.

פורסם

לגירסה עם כפול הליבה s4 יש 2 ג'יגה ראם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים