עבור לתוכן

אז יש משהו נחמד בקולנוע?

Featured Replies

פורסם

ראיתי The expendables 2 נגיד, היה נחמד. יותר מזה אני לא מוצא משהו שנראה מעניין לפי התקצירים בסינמה סיטי גלילות, אז מישהו יכול להמליץ על משהו נחמד שיש כרגע?

פורסם

יש את הרימייק לזכרון גורלי (עם back in sale המטריפע), שעל פניו נראה מחורבן, אבל אולי מצדיק את ההוצאה הכספית אם מראש מגיעים בשביל האפקטים וצופים באולם הולם.

את TE2 ראיתי אתמול, קטעי ההומור היו עדיפים על האקשן וזהו פחות או יותר.

פורסם

לבזבז הון תועפות על רימייק גרוע? אני ממש רוצה לראות The expendables, נראהל י אלך השבוע.

אגב אני מרוויח בסביבות ה-8K לעבודות פרילנס בחודש וההוצאות החודשיות שלי מסתכמות ב-300-400 ש"ח על מחיה (אוכל בעיקר) אני לא משלם חשבונות והחברה שלי עצמאית למדי ובכל זאת ואינני יכול להרשות לעצמי יציאות כל שבוע לקולנוע =/ החיים שלכם דבש

פורסם

אחרי כל ההשקעות במחשב וסראונד ואינטרנט וטלוויזיה וספה נוחה ומיזוג אוויר ופופקורן למיקרוגל, צריך לאיים עלי באקדח כדי לגרום לי ללכת לקולנוע.

הרבה יותר מהנה בשבילי לצפות בסרטים בבית, עם שילוב אוכל ושתיה והפסקות מתי שרוצים.

ומגוון רחב יותר של סרטים.

אוקי אז את החדשים שבקולנוע אני אצפה באיחור של כמה חודשים עד שנה.

ביג דיל, לא חסר מה לצפות בכל מקרה.

ובסופו של דבר אני לא מפספס שום דבר טוב.

פורסם

בעיקרון אני בדעה כמו שלך. למעט מסעדות אני לא רואה טעם לצאת לכל הבילויים הללו. סרטים? אפשר לראות בבית ולרוב זה יותר נוח (מומיה3 צפיתי ביס פלנט בחיפה באולם זוועתי, בכסא זוועתי). פאבים? למען הרגילות שאפשר לשתות מהחבית אין טעם לקנות שום דבר מיוחד שכן המחירים מרקיעים שחקים והכל ניתן לקנות בחנות במחירים שהם שליש מהמחיר בפאבים

אבל מה הלעשות שהחברים מושכים כל הזמן לסרטים? (אגב בילוי כזה עולה לי במאה + ש"ח)

ופאבים זה אחלה מקום למצוא בחורה ללילה? (עוד לא היה מקרה שלא יצאתי מבית המרזח עם בחורה והן מספיק זולות וזונות בשביל לעשות במכונית, גם שם כזה בילוי עולה מאה ש"ח [בירה+דלק])

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים