עבור לתוכן

מתלבטת בין 3 מכשירי אנדרואיד (מהזולים), עזרה?? :)

Featured Replies

פורסם

חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים:

1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!)

2.

[table][tr][td]

Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos

[/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם??

3.[table][tr] [td]

LG Optimus One P500

[/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\

אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו...

עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפלא' הקודם השתגעתי מזה:)))

תודה רבה רבה רבה!

פורסם

קודם כל, ה-Y זהה ל-Y Dous, רק שלדואוס יש שני חריצי סים (ועוש כמה שינויים מינוריים לא חשובים)... המכשיר מיועד בכלל לשוק האסייתי, שם הם מתים על מכשירים זולים עם שני חריצי סים, אין לי מושג מה הוא עושה בארץ.

דבר שני, כל הפלפונים בתקציב הזה יהיו לא משהו, יותר או פחות, אבל לא משהו. אם ביכולתך לחרוג במאה שקלים, יש מכשירים הרבה יותר מוצלחים, כמו ה- Samsung Galaxy Ace (החל מ-1,039 ש"ח) או ה- Motorola Defy (החל מ-1,079 ש"ח).

עוד דבר- מעולם לא הוכח בצורה חד משמעית שקרינה סלולרית מזיקה בצורה כלשהי לגוף חי כלשהו. לא רק שזה לא הוכח, למדענים גם אין מושג איך בדיוק זה יכול להשפיע ולמה. אז ברשותך אני מתעלם מזה. מה גם שאפילו אם זה מזיק, את תחטפי נזק עצום רק מהאנטנות שנמצאות סביבת 24/7 על גגות הבניינים, או מהפלאפון האחרים בסביבה.

לגבי מקום לאנשי קשר וסמסים - בסמארטפונים, בעיקרון הוא בלתי מוגבל. לעיתים המכשיר ימחק סמסים ישנים אחרי שעברת 200 הודעות בשרשור (רצף על ההודעות עם איש קשר אחד בלבד), אבל תמיד אפשר לגבות.

אם אין ביכולתך לחרוג,

יש שני מכשירים שעומדים על הפרק:

LG Optimus One (החל מ-790 ש"ח)

Samsung Galaxy Gio (החל מ-779 ש"ח)

לכי על ה-One אם יותר חשוב לך להפעיל כמה תוכנות במקביל ואם את רוצה חיי סוללה ארוכים יותר, ולכי על ה-Gio אם יותר חשובים לך ביצועים כלליים. ההבדל ביניהם לא מאוד גדול (ואין שום סיבה להירתע מ-LG).

כשאת רואה מכשיר כמו ה-Galaxy Y, הכי טוב לעבור לצד השני של הכביש. מכשירים נוראיים.

פורסם
  • מחבר

שי,

קודם כל תודה על התשובה המפורטת!

לגבי חו"ל- האם כדאי לקנות פלאפון בחו"ל (דרך אמאזון/איביי) בחצי המחיר??? (420 במקום 800 לlgהמדובר)

המשלוח יקר? אפשר להעביר אותו בקלות לעברית? אחריות? בעיות במכס?

חוצמזה, ראיתי שמוכרים את הLG ב1300 ש"ח בחברות הסלולריות הגדולות (פלאפון למשל), האם "חוק ניתוק זיקה" (נראה לי שזה השם;) קיים עדיין?

ואני אוכל לקבל החזר חודשי אם אקנה את המכשיר בחנות פרטית??

תודה רבה:)

פורסם

בדרך כלל לא כדאי כי בסופו של דבר יצא לך יקר יותר.

אבל את מוזמנת לחשב ולבדוק בעצמך.

בעיקרון על פלאפונים יש מכס ומע"מ על סך 34% מעלות המוצר (כולל משלוח). אם תשלחי את החבילה בדואר הכי פשוט (רשום), הסיכוי שהיא תיעצר במכס הוא 50-50. אם תשלחי במשלוח מהיר, אקספר, FedEx, UPS, DHL וכו' הסיכוי עולה ל-95%.

אמזון לא שולחים אלקטרוניקה לארץ (אלא אם מדובר במוכרים עצמאיים באמזון, אז לפעמים כן), ואין סיבה לקנות מהם. אם תקני באיביי את יכולה לשכוח מכל סוג של שירות אחרי הקניה, וזה חבל. הכי טוב לקנות מהחנויות הבריטיות Clove ו- Handtec, חנויות מאוד מומלצות ואיכותיות. כמה יעלה משלוח? תבדקי! אם אני זוכר נכון בסביבות 20 פאונד.

לגבי עברית, עם קצת התעסקות בסופו של דבר תצליחי.

חוקים בדרך כלל נכתבים כדי להישאר ;)

בהחלט יש חוק ניתוק זיקה עד ימינו אנו. תביאי קבלה על המכשיר עם מספר IMEI (קוד של המכשיר, אמור להיות בקבלה בכל מקרה, אל תטריחי את עצמך בבירורים) ואין שום בעיה. רק אל תשכחי לבדוק האם חבילה כלשהי במפעילות החדשות לא תצא יותר משתלמת.

(ואגב, חלק מהחדשות לא מוכרות מכשירים, ו/או לא מציעות תוכנות חיוב-זיכוי. אצלן לדוגמא לא ניתן יהיה להפעיל טריק כמו בישנות, החוק קובע שהתנאים יהיו זהים לאם קנית באותה החברה, ולא התנאים שמציעים בחברה המתחרה)

פורסם
  • מחבר

תודה, עזרת מאוד!! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים