פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתיhttp://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.htmlהאם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ?תודה נעם
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אתה רוצה שיהיה לך כתוב בסינית מאחורי הטאבלט? זו שטות, אולי מדבקה ואולי אפילו משהו שהוסיפו במחשב ורשום שם "התמונה להמחשה בלבד" - לך תדע. בכל מקרה זה לא אומר שעבדו/רימו אותך.לגבי לבדוק את המפרט, אני אישית לא מכיר אפליקציה כזו לפלאפונים אבל פשוט תכנס להגדרות ותלחץ משהו מקביל ל"על הפלאפון שלי" שם אמור להיות לך רשום סוג מעבד, כמות זיכרון וכו'
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים יש מצב שקיבלת גירסת OEM ללא כיתובים בסינית!אני רואה שעשית משלוח DHL? שילמת מכס משהו?
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מחבר כן ץשילמתי מע"מ 135 ש"ח -ידעתי מראש מאחר וזה דרך DHLהמכשיר עובד מצוייןתודה רבה
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים המכשיר שקנית הקיוב הוא מכשיר מאוד מוכר ואפילו יש לו קהילת מפתחיםלא הבנתי למה אתה חושב שרימו אותך.בנוסף אני יכול להגיד לך שהחנות שממנה קנית היא חנות טובהתהיה רגועאגב כמה זמן לקח לו להגיע?
פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים מחבר תודה רבה המכשיר התקבל 4 ימים לאחר הרכישהנמצא אצל בני-מכשיר מדהים לדעתונעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.