עבור לתוכן

מדפסת משולבת חדשה של CANON

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב.

ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו.

עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל.

אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום.

הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.

מה שהכי חשוב לי כרגע במוצר מעבר למחיר זול זה גם איכות ואמינות, כמה שפחות תקלות ובעיות, ועלויות תחזוקה והחלפת מיכלי דיו.

האם המוצר הספציפי שאני רוצה לרכוש עומד בתנאים הנ"ל? אם לא, איזה דגמים מקבילים אתם ממליצים לי לבדוק?

תודה מראש.

פורסם

יש לי ניסיון מצויין עם מדפסות של Canon, אני משתמשת בהן כבר שנים רבות ומאוד מרוצה.

אמנם אני משתמשת במדפסת רגילה ולא משולבת אך אני מאמינה שגם איכות ההדפסה במשולבות שלהן היא גם טובה מאוד.

יחד עם זאת, מדפסת עם מיכלי צבע נפרדים - מצד אחד זה יותר יקר, אך מצד שני אם צבע אחד נגמר, לא צריך להחליף את כל מחסנית הצבע (כלומר כל הצבעים) אלא רק את הצבע הספציפי שנגמר כך שזה גם משהו שצריך לשקול.

פורסם

עלויות הדיו סבירות בהשוואה למדפסות אחרות של Canon בטווח מחירים הזה- כ21 אג' לדף ש"ל במחסנית XL.

היתרון העיקרי של קנון הוא 3 שנות אחריות,לא כולל ראש ההדפסה.

מדפסות אחרות מציעות עלות הדפסה נמוכה יותר, אבל עם שנה אחריות- כדאי לשקול את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים