עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניית סמארטפון מארה"ב (ONE X או S3 והבדל בין הדגמים שלהם)&ירידת מחיר ל4S בקרוב?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע.

עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות.

אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן בארה"ב. עם זאת, בI-747 הבנתי שיש 2GB RAM במקום 1GB בגרסא האירופאית(I9300).

מדובר כאן כמה נתונים שקצת קשה לי לקבל החלטה בגללם, אבל בסופו של דבר נראה לי שהשאלות שלי הן:

א. האם שווה להתעקש על המעבדים מרובעי הליבה?

א.א. האם העובדה שיש לדגם הכפול ליבה של S3 יותר RAM גורמת לו לתפקד טוב יותר?

ב. האם שווה להתייחס ליכולת שימוש בLTE בזמן הקנייה? האם זו טכנולוגיה שנראית באופק בישראל?

ג. וזו שאלה קצת פחות קשורה למה שדיברתי עליו, מה לגבי אחריות, האם היא בינלאומית?(וכיוון שאני חדש לאנדרואיד, האם שימוש ברוט מבטל את אותה אחריות?)

ובסיבוב חד לאחור - לגבי ה4S:

כמו שאמרתי אני נשאר כאן עד ה18, כלומר שיהיו לי בערך 5 ימים אחרי ההכרזה של האייפון 5 ללכת לחנות אפל ולקנות 4S, אבל האם המחיר אכן ירד עד אז? האם שווה לחכות או שפשוט לקנות עכשיו וזהו. ובנימה זו, מישהו חושב שגם ירד המחיר של האנדרואידים אחרי ההכרזה או שעדיף לי כבר לקנות עכשיו?

עריכה: אגב הדקתי עכשיו באיביי ויש 4S כאן ב580$, מישהו מצליח להבין אם ברכישה דרך המוכר הזה האחריות הבין לאומית של אפל עדיין תקפה?

פורסם

1. אם גלקסי 3 אז להתעקש על I9300.

2. שום סיבה להתעקש על LTE, בטח לא לארץ ובטח לא בשנים הקרובות.

3. אחריות אינה בינ"ל. בכל מקרה האחריות היא לא על פגיעה פיזית. בריקים למיניהן כבר מאוד נדירים בגלקסי. אני לא נתקלתי בכזה.

4S. מחירי האייפון יורדים מיד עם יציאת הדגם הבא. השאלה היא מתי הוא יושק בחנויות והאם ההנחה תהיה זמינה ב-retail ולא רק באפל והמפעילות.

מכשירי האנדרויד תמיד יהיו במגמת ירידת מחיר, אני הייתי מחכה. בארה"ב לא תלויים בשער הדולר מול השקל...

פורסם
  • מחבר

4S. מחירי האייפון יורדים מיד עם יציאת הדגם הבא. השאלה היא מתי הוא יושק בחנויות והאם ההנחה תהיה זמינה ב-retail ולא רק באפל והמפעילות.

אם אני אהיה באיזור ניו יורק אני כנראה אוכל ללכת לחנות אפל לקנות 4S, ולפי השמועות מוכרז ב12 וניתן להזמנה מראש מאז אבל יוצא לחנויות רק ב21 לספטמבר, השאלה היא מתי תהיה נפילת המחיר.

מכשירי האנדרויד תמיד יהיו במגמת ירידת מחיר, אני הייתי מחכה. בארה"ב לא תלויים בשער הדולר מול השקל...

אתה יכול להרחיב? כי כיוון שאני חוזר לארץ ב18 אני לא באמת אוכל לקנות מכשיר מארה"ב. האם אתה מאמין שאפשר יהיה להשיג S3 חדש בארץ בפחות מ2500 שקל בחודשיים-שלושה הקרובים? כי ה3GS שלי כבר בחירחורי גסיסה מתקדמים ביותר P=

פורסם

קצת לפני שתחזור תבדוק את המחירים שם.

פורסם
  • מחבר

התכוונת לאייפון או לגלאקסי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.