עבור לתוכן

הנוקיה הכי טוב בארץ נכון לעכשיו....מהו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.

פורסם

אני חושב ש Nokia Lumia 900

אבל לא בטוח

פורסם

כשאתה אומר "נוקיה", למה אתה מתכוון ולמה?

למכשיר של חברקת נוקיה?

לפלאפון "טיפש"?

ובעיקר - למה?

פורסם
  • מחבר

כשאני אומר נוקיה אני מתכוון למכשיר של חברת נוקיה שמשווק בארץ.

למה?כי אני קונה כמות לעסק ישירות מהיבואן...

פורסם

אתה צריך סמארטפונים? אם כן, למה דווקא נוקיה?

אתה צריך להבין, לנוקיה יש היום 3 סוגי מכשירים. הראשון הוא המכשירים הפשוטים יותר, מה שנקרא "פיצ'ר פון", לא סמארטפונים - אלה שעולים 400 שקל לחתיכה, פשוטים להחריד אבל סוללה טובה ויכולים להחזיק 4-5 שנים בכיף.

השני הוא מכשירי הסימביאן - מערכת שאמנם בעבר הייתה השולטת הבלתי מעורערת בשוק המכשירים החכמים אבל היום בתהליך גסיסה כואב ואין שום היגיון לרכוש מכשיר כזה אלא אם אתה צריך תוכנה שכתובה לסימביאן והתאמתה למערכת אחרת תעלה סכום גבוה מאוד.

השלישי הוא מכשירי הווינדוס פון - המודרנים ביותר, חומרתית ותוכנתית. עם זאת יש בעיה של עברית (תשכח מממשק עברי ולמיטב הבנתי גם מקלדת עברית זה לא טריוויאלי). מצד שני, עוד מעט יוצאים מכשירי ווינדוס פון 8 ולכן לרכוש היום מכשיר ווינדוס פון זו תהיה טעות.

פורסם

אתה צריך סמארטפונים? אם כן, למה דווקא נוקיה?

אתה צריך להבין, לנוקיה יש היום 3 סוגי מכשירים. הראשון הוא המכשירים הפשוטים יותר, מה שנקרא "פיצ'ר פון", לא סמארטפונים - אלה שעולים 400 שקל לחתיכה, פשוטים להחריד אבל סוללה טובה ויכולים להחזיק 4-5 שנים בכיף.

השני הוא מכשירי הסימביאן - מערכת שאמנם בעבר הייתה השולטת הבלתי מעורערת בשוק המכשירים החכמים אבל היום בתהליך גסיסה כואב ואין שום היגיון לרכוש מכשיר כזה אלא אם אתה צריך תוכנה שכתובה לסימביאן והתאמתה למערכת אחרת תעלה סכום גבוה מאוד.

השלישי הוא מכשירי הווינדוס פון - המודרנים ביותר, חומרתית ותוכנתית. עם זאת יש בעיה של עברית (תשכח מממשק עברי ולמיטב הבנתי גם מקלדת עברית זה לא טריוויאלי). מצד שני, עוד מעט יוצאים מכשירי ווינדוס פון 8 ולכן לרכוש היום מכשיר ווינדוס פון זו תהיה טעות.

בקיצור נכון לעכשיו NOKIA בחוץ לתמונה.

:xyxthumbs:

פורסם

היה ויישאר ה 5110. מכאן הכל רק התדרדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים