עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה על ניוד מספרים

Featured Replies

פורסם

יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי.

האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה?

תודה מראש.

פורסם

אני עשיתי את זה כשעברתי מסלקום לגולן אז נראה לי שאתה יכול.

שים לב שאם המכשיר שלך נקנה באורנג' ונעול רק לסים שלהם, אבא שלך הוא זה שצריך ללכת אליהם כדי שיסירו את הנעילה.

פורסם

אפשר.

המספר שלי היה שייך לאבא שלי ונויד אל החברה שאני עובד בה.

פורסם

חוקית, אסור.

קודם כל אתה צריך לעשות העברת בעלות על הקו של אבא שלך שהוא יהיה רשום באורנג על השם שלך.

לאחר מכן אתה צריך לבצע ניוד לחברה שאתה בוחר בה, שם הוא כבר יהיה רשום עליך עם האמצעי התשלום שלך.

פורסם

יש לך הפניה לחוק?

חוץ מזה, למי איכפת מה"חוק" הזה? המשטרה תעצור אותך על ניוד מספר שכתוב על שם אבא שלך? חברות הסלולר המסריחות הללו יעשו כל דבר כדי שנמשיך להיות תלויים בהן.

שולחים SMS למכשיר ואתה מאשר (מזין את הקוד ששלחו לאתר האינטרנט). זהו. זה אחד התהליכים הכי יעילים והגיוניים שאי פעם היו במדינת ישראל.

פורסם

אני לא מחפש הפניות, זה התקנות של משרד התקשרות.

זה כמו שתבקש לקבל חדר בבית של ההורים שלך ששייך להם ללא שום אסמכתא.

אסור ואם מישהו עושה לו דבר כזה זו עברה על החוק. אם לאבא שלו מפריע או לנציגה שתעשה את זה ,זה סיפור אחר.

הדיון דיברת על חוקיות העניין ,אז הוא לא חוקי.

פורסם

אדון פלאפון הנכבד, שאלה פשוטה לי אליך. קו הטלפון שאני משתמש בו נמצא בבעלות אמי יחד עם הקו שלה, בחשבון משותף לשני הקווים שרשום על שמה (עוד מאז שהייתי בבית הספר, לפני עשר שנים, פשוט לא טרחנו מעולם לשנות). הכיצד, אדון נכבד, חברות הסלולר אכן דורשות את אישורו המפורש של בעל הקו לצרכי ביטולו או ניודו לחברה אחרת כפי שאמרת, אך, הפלא ופלא, מוותרות על הדרישה כשמדובר ברכישת חבילה חדשה ואף ברכישת מכשיר חדש בעלות של אלפי שקלים? האם אתם נזכרים בתקנות של משרד התקשורת רק כשהן עשויות להרתיע לקוחות מלעזוב עקב הטרטור הכרוך בכך, ושוכחים מהם לחלוטין כשה"לקוח", שכלל אינו לקוח לדבריך אם הקו רשום על שם בן משפחה אחר, רוצה לקנות משהו?

פורסם

אני לא יכול להגיד שתמיד, אבל כן ברוב המוחץ של המקרים ברגע שמנוי מגיע ואינו הלקוח כדי לבצע רכישה של מכשיר חדש עליו להציג אמצעי זיהוי וייפוי כוח מהבעלים של הקו. אם מדבור בשינוי תוכניות\כתובות מגורים ודברים מהסוג הזה, מספיק במידה ויציג את כל פרטי הזיהוי הנחוצים.

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על בטוח והעברתי את הקו על שמי.

הלכתי בבוקר יום עבודה, אז לא היה תור ארוך, ואבא לא צריך היה ללכת, הספיק רק צילום ת.ז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.