עבור לתוכן

מתלבט בין סוגי פלאפונים- מבצע סלקום צה"ל

Featured Replies

פורסם

במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות):

ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M)

83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G

125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס)

עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד

מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות .

לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון?

אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי .

תודה

פורסם

האם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות מכשיר בחנות פרטית? אולי עם תשלומים?

אם תיקח את התוכניות האלו של המפעילות הסלולריות, עוד שנתיים כשתרצה להחליף את הגרוטאה שלך (עוד שנתיים המכשיר יראה לך כגרוטאה), אתה תתבאס לגלות שאתה מחויב לשלם להם עוד שנה שלמה.

חוץ מזה, המכשירים יוצאים ככה יקרים יותר.

במידה וכן תרכוש בחנות פרטית, לא תהיה בעיה למצוא מסלול חיוב-זיכוי שכזה, גם אם לא קנית מהם (ע"פ חוק).

ועוד דבר, התוכניות של המפעילות לא הכי משתלמות כיום, אחרי כניסת החברות החדשות. אולי שווה לך לשקול להצטרף להוט או לגולן (או לרמי לוי או ליופון).

אם בסוף תחליט ללכת על התוכנית בכל זאת, לדעתי הגלקסי השני יתאים לך. אין שום צורך להשתגע ולקחת את הכי חדש, אם דרישותיך לא מצדיקות זאת.

פורסם

במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות):

ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M)

83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G

125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס)

עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד

מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות .

לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון?

אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי .

תודה

זה מחיר המכשיר בלבד וחבילת הגלישה?

בלי דק\סמס וכו...

פורסם
  • מחבר

כן זה המכיר למכשיר וחבילת הגלישה(1G) כשבנוסף העלויות: 5 אג" לדקת שיחה ו 0.35 אג" לSMS

(350 ראשונים חינם) לדוגמא 1000 דקות שיחה ו SMS 500 (משלמים על 150)

ש"ח 50 +5.25 ש"ח =55.25ש"ח

אגב שימו לב שהתשלום ל 30 חודשים ולא ל 36 חודשים

פורסם

שמתי לב, הייתי נוטה לאופציה ה3 שהיא בעצם המכשיר הדגל S3

מצד שני אמרת שאתה לא מחפש משהו ואוו אלא משהו שהוא טוב ,אז האופציה ה2 בהחלטת מאוד קורצת בכלל המחיר המוזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים