עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות גיימינג חדשות!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, :welcomeani: :welcomeani: :welcomeani:

אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב.

אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים.

יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500)

אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות.

אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש:

Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים)

Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהייתי רוצה לשמוע עוד דברים)

Razer Carcharias(לא שמעתי עליהן יותר מידי)

Turtle Beach z6a(אוזניות יחסית חדשות שגם עליהן שמעתי הרבה דברים טובים פשוט אין אותן בארץ או לפחות לא מצאתי עוד)

Razer Tiamat Real 7.1(אלה האוזניות היחידות שרציתי לשאול עליהן שבאמת עולות יחסית הרבה אבל לפחות נראות שנותנות את התמורה כיוון שזה באמת 7.1 Surround Sound ולא Virtual אבל עולות בסביבות ה 1000 שקל...)

אם יש עוד דגמים שלא רשמתי כאן וכן יעלו על הקטגוריות שביקשתי יתקבלו בברכה. :P

תודה רבה לכל העוזרים!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי הולכת על ה-Plantronics Gamecom 780, יש עליהן ביקורות מצויינות גם בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

יש עוד הצעות ???

פורסם

אם היה ךך את הדגם הישן של SS ואתה מרוצה ממנו, אז אני חייב להגיד שהדגם החדש יותר עמיד מהקודם. וסידרו כמה בעיות שהיו בקודם.

נראה לי חבל לעבור למשהו אחר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כדי להנות מה- Turtle Beach Z6A תצטרך להוסיף עוד כסף בשביל כ. קול מתאים אם אני לא טועה.

אני קניתי (ומאוד מרוצה) מה- DPX 21 שלהם , בחרתי אותו כי הוא מעולה וגם בגלל שהוא מתאים לכל הקונסולות במיוחד ל- PS3 (יש לי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים