פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים הורדתי לרועי את הSHIM בהצלחה....עדיין אין תוצאות כי הוא עוד לא קיבל את המחשב שלו...
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים הלואי ישרף לך כל הכרטיס התגובה הזאת לא במקום אם אין לך משהו חכם להגיד אז אל תגיב בכלל !
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים באמת Mike תן לבנאדם הזדמנות! אני חושב שעם קצת יותר ידע ונחישות חזקה(שכבר יש לו) הוא יוכל לבצע את המוד בהצלחה! ואפילו להרשים אותנו!(כמו שאני עשיתי עם הFX5200 המסכן שלי)
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר לוג'יק הבטיחו לי את הלוח החדש ביום שלישי... עדיין לא קיבלתי אותו,אני אלך לחבר שלי ואנסה ליראות לכמה אני מגיע עם הזלמן בלי SHIM ועם משחה טרמית ג'נריתמתי שהלוח יהיה מוכן אני גם אקנה ATRIC SILVER 5 וגם אבצע כמה VMODS על הכרטיס...
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים הלואי ישרף לך כל הכרטיסלא בא להגיד לך כן תכתוב או לא תכתוב פשוט רוצה לשמוע למה רשמת את זה???
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים RoyShefy דבר ראשון בהצלחה!דבר שני אני מאמין שלא תהיה לך בעיה לעשות VMODS לכרטיס תחקור הכל על הכרטיס ותראה את הטעויות שהיו לאנשים ואז תעשה אותם ..שתדע כל VMOD לוקח לעשות אותו בערך 10 דקות לא משהו רציני ...(אצלי כל החלקים במחשב עברו VMODS)
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מישהו מוכן להסביר לי איך עובד כל העניין הזה של הVMODS? כאילו אני מבין שזה בא לאפשר העלאת מתח ואפשרויות אחרות(או רק העלאת מתח?) אבל אני לא יודע איך זה עובד... הייתי שמח מאוד להסבר...
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים demonshlomo אין לי בעיה..תגיד לי איזה חלקים ואני ירשום מדריך קצר +טיפים אבל אני ירשום אותו רק שבוע הבא כי אני מפוצץ במיבחנים..
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אף אחד לא שם אותך על דד-ליין אחי ! תרשום את מה שלדעתך עוזר בעיקר.....אתה יודע את הדברים היותר חשובים..... תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.