עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב לקנייה בארה״ב - תקציב עד 1000$ (אם כי גמיש)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו)

ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך.

קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש.

כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם.

קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי)

התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה

בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק -האם יש אפשרויות טובות ואמינות בשוק?

כמו כן גם רכישת מק היא אופצייה בעיני, האם הם דומים לpc מבחינת התמורה למחיר? האם זו אפשרות טובה לסטודנט למדעי המחשב?

תודה רבה על העזרה!

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (כתיבת קוד, קומפילציה), עריכה גרפית (וידאו, פוטושופ)

* גודל המסך? 13-14

* משקל רצוי? פחות מ2.5

* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה סטנדרטית

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI

* בלוטות? לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של

כונן קשיח? כונן מהיר בשביל העריכת וידאו, רצוי מעל 300

* כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב

* כונן Bluray?לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ירכש בארהב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מחשב ראשון - פתוח להצעות

פורסם

תבדוק את ה-T430 \ T430S באתר של לנובו עם כרטיס מסך משופר NVS (במשחקים הוא מקביל בערך ל-630M במצוי בניידים אחרים).

משקל סביב ה-2 ק"ג אם זה מספיק לך.

תדאג להרחיב אחריות ל-3 שנים ב-99$ באפשרויות הנוספות בעמוד ההזמנה.

לשדרג מסך כמובן לרזולוציה גבוהה, מקלדת מוארת ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים. זה צריך לצאת סביב ה-1000$ אחרי הנחה.

פורסם

במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע).

בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי)

שבוע, הוא לא מספיק זמן כדי להזמין מחשב בצורה הזו מאתר של לנובו, דל או ספק דומה אחר. גם שבועיים זה זמן גבולי.

וכמו שתארת, המבצעים ניתנים באתרים של החברות בלבד.

במצב שלך, האופציה היחידה לקבלת נייד לפני שאתה עוזב את ארה"ב היא לקנות אותו ממלאי של חנות לדוגמה -

http://www.valleyseek.com/lenovo-23535uu-lenovo-thinkpad-t430s-23535uu-14-led-notebook-core-i5-i5-3210m-2-5ghz-black/store/show_item/303708/?source=googleps

פורסם

המסך הבסיסי לא זכה לשבחים גדולים וזה יהיה קצת בזבוז לקחת מחשב כזה בלי השדרוגים הכל כך נחוצים האלה :-\

פורסם

אז שיחפש נייד אחר, כי הזמנה מלנובו תקח יותר מדי זמן

פורסם

בוא נמתין לתשובה מפותח הדיון לגבי מה שהוא רשם, אולי זה כן יהיה רלוונטי.

ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך.

אופציה אחרת, זה להזמין ישירות מ-EBAY עם משלוח מהיר, אבל הוא יעלה יותר... כ-1200-1300$. כי זה ללא הנחה.

פורסם

מעקב (גם אני נמצא באותו מצב)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

תודה רבה על העזרה, מאוד מעריך את זה.

בכל אופן, אני מוכן באמת לדחות את הרכישה ולחכות לישועה מארה"ב, אך אני מתחבט לגבי הכיוון, כשברקע מהדהד תאריך סיום המבצע של לנובו - מחר.

המחשב של לנובו אכן נראה לי בחירה טובה, מציע מפרט טוב ומותאם אך בסופו של דבר, כשאני אכן מכין קנפיגורציה המחיר יוצא בסביבות ה1,130 לפחות. כשאף הייתי שוקל לשדרג את הסוללה בעוד 130$.

לכן אני שואל האם אין אפשרויות טובות יותר במחיר הזה?

הסתובבתי בכמה חנויות מחשבים אשר נתנו לי מידע סותר בקשר לדרישות שאני צריך ממחשב.

להזכיר אני אעסוק בתכנות, וכמו כן מדי פעם, לעיתים רחוקות, עיבוד גראפי - פוטושופ ופרימייר.

בחנות אחת הציעו לי מספר מחשבים בעלי מעבד חזק יותר ומסך 15' (חיסרון, אך מוכן לבדוק את האפשרות), ביניהם:

ASUS K55VD-DS71 - 900$

http://www.jr.com/asus/pe/ASU_K55VDDS71/

ASUS N56VZ-DS71 - 1140$

http://www.jr.com/asus/pe/ASU_N56VZDS71/

Sony VAIO® SVS15116FXS 15.5 - 1250$

http://www.jr.com/sony/pe/SON_SVS15116FXS/

הK55VD, יחד עם שדרוג זיכרון ב30, מציע מפרט חמוד בעיניי אם כי הרזולוציה לא מספיק טובה ל15' ממה שאני מבין

הN56 והסוני מציעים כבר מסך טוב יותר וכן כרטיס מסך חזק.

עם זאת, אין לי ידע רב לגבי כמה בכלל יש צורך במעבד חזק יותר מה I5 שמוצע בלנובו?

האם זה שדרוג משמעותי?

כמו כן מה ההשפעה של המהירות כונן? 5400 הולך או ששווה למצוא 7200?

בסופו של דבר אני מנסה להבין האם במחיר שמתקרב ל1,200 דולר אין אפשרויות טובות יותר מהלנובו? מחשב מרגש יותר?

גם במחיר של 15 אינצ' מסך.

(שיקול נוסף הוא שאני לא מתלהב על העיצוב של לנובו)

תודה רבה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

להשוואה זהו המפרט שהייתי בוחר בלנובו - 1,130$

Intel Core i5-3320M Processor (3M Cache, up to 3.30 GHz)

Windows 7 Home Premium (64 bit)

14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit Anti-Glare Display, Mobile Broadband Ready

NVIDIA NVS 5200M Graphics with Optimus Technology (1GB DDR3 Memory), Intel Core i5-3320M Processor

8 GB DDR3 - 1600MHz (2 DIMM)

Keyboard Backlit - US English

720p HD Camera Mic

500GB Hard Disk Drive, 7200rpm

DVD Recordable

Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader

6 Cell Lithium Battery T81+

90W AC Adapter - US (2pin)

Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN

Mobile Broadband upgradable

פורסם

קח את הלנובו ומהר :)

אתה לא תתחרט

כל מחשבי המולטימדיה האלה שרשמת אפילו לא מתקרב לזמן הסוללה של המחשב של לנובו.

כיצד להוריד מהמחיר?

- דחוף תוריד את שדרוג ל-8GB באתר שלהם, הוא יקר מאד שם. עדיף לקנות בארץ, סטיק עולה 150 שקל בלבד ל-4GB. תישאר עם הקונפיגורציה הבסיסית באתר שלהם.

- כרטיס אלחוטי, אפשר לרדת "רמה" אחת ולקבל עם כרטיס גם BT.

זה יוריד את המחיר משמעותית בהזמנה עצמה מהאתר.

פורסם
  • מחבר

אני מעריך מאוד את הנחישות אם כי אתקיל אותך בעוד שתי שאלות נוספות:

א. היום בחנות מסרו לי שבסוף ספטמבר ווינדוס 8 ייצא ומיד אחריו יגיע גל של מחשבים מותאמים במיוחד למערכת הפעלה ושיספקו מענה טוב יותר לצרכים של המערכת. לכן הוא המליץ לחכות עם הרכישה. דעתך בנושא?

ב. http://www.amazon.com/Dell-X14Z-6923SLV-14-Inch-Laptop-Elemental/dp/B006LX2NWI/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1346221084&sr=1-4&keywords=dell

ראיתי את המחשב הזה ב1150$ (לפני מיסים). איך הוא בהשוואה ללנובו?

פורסם

המחשב הזה לא מומלץ בהשוואה ל-T430S כי הוא כולל מפרט מיושן יותר, שוקל יותר, בנוי הרבה פחות איכותי ועולה יותר.

windows 8 כבר יצא לשוק וניתן להורדה, מבחינת מחשבים אישיים אין כמעט בינו ובין windows 7 ולכן מה שאמרו לך - "יגיע גל של מחשבים מותאמים במיוחד למערכת הפעלה ושיספקו מענה טוב יותר לצרכים של המערכת" ממש לא נכון.

windows 8 נותן מענה בעיקר למחשבים עם מסכי מגע וכמו שהבנת זה ממש לא המקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים