עבור לתוכן

מוכר גלקסי אס2 - קונה או HTC ONE S או ONE X? מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

חברים אני משתמש כבד במכשיר ברמה של מיילים וגלישה ומסנגר כמעת כל חצי שעה במהלך היום.

החלטתי למכור גלקסי אס 2 שלי (בן שבוע) שעלה לי 2385 שקל ב KSP. ולקחת מכשיר שיותר יתאים לרמת השימוש שלי.

שוקל לקחת HTC ONE X או HTC ONE S

ׁׁ(אם ממש בה לכם לומר לי לקחת גלקסי 3 - תגידו לי למה...כי נראה לי ה ONE יותר טוב)

ניקח עכשיו אספקטים הבאים:

- זמן סוללה ברמת שימוש שלי

- חלקות בשימוש גם כאשר אני מפעיל מספר ישומים בו זמנית (גלקסי מתמודד יפה דווקא)

- תאימות לרומים שונים מ XDA

- מהירות גלישה בדור שלישי (עובר מהוט לגולן השבוע עקב קליטה לא טובה בהוט)

- יציבות חומרה

- רזולוציה מסך (כמה משמעותי? גלקסי לא רע לטעמי אבל לא הכי מושלם)

- הבנתי ש ONE S מגיע עם מעבד מסוג S4 שנחשב למאוד מודרני וחזק והרבה ביקורות מראות שהוא חזק יותר מ TEGRA3 אבל הרבה גם אומרים ש TEGRA 3 חזק יותר... אז מה היא האמת?

אשמח לדעותכם

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

תגובה בטעות.

פורסם

השבב של ה-One S אכן יותר חזק או משתווה ל-Tegra 3. ההפרש לא משמעותי ברוב המקרים, אבל לטגרה יש 4 ליבות בניגוד ל-2 במעבד של ה- One S.

אם גלקסי לא רע לך מבחינת רזולוציית מסך, שניהם יספיקו. ל-One X יש מסך גדול יותר ובעל רזולוצייה גדולה יותר משמעותית, ולכן הוא יותר מתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכיו"ב.

יציבות חומרה, מהירות גלישה, תאימות לרומים, חלוקת שימוש, אין שום הבדל בין המכשירים. (גם חלק מהמושגים לא אומרים שום דבר..)

לגבי זמני סוללה, הסוללה ב-X מעט גדולה יותר, אבל מסך גם צורך יותר. משום מה HTC לא פירסמו מידע רשמי על כמה זמן הסוללה מספיקה. אמור להיות בערך אותו הדבר.

אגב, הגלקסי אס 3 משתלם יותר מה-Oneים, בגלל שיש לו את היכולות המשולובות של שניהם. יש לו מסך גדול וטוב, ומעבד חזק מאוד. אם תיקח את ה-S, תתפשר על המסך, ואם תיקח את ה-X תתפשר (לא הרבה אבל עדיין) על ביצועים. S3 פשוט חכם יותר. ויש לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון. ואפשר להחליף לו סוללה (לאחת גדולה יותר לדוגמה, או סתם אחת ספייר).

אגב2, אני מתקשה להבין למה ה-SGS2 לא סיפק את צרכיך. הוא קירטע? ניסית להתקין לו רום אחר?

פורסם
  • מחבר

הגלקסי לא מתאים לרמת שימוש שלי עקב:

חיי סוללה

המעבד ב one פי שתיים חזק יותר אם אני מעמיס ממש על המכשיר...

נכון?

פורסם

המעבד של ה-one S חזק מאוד יחסית ל-sgs2

כנ"ל המעבד הגרפי

וזה ניכר מיידית מהשניה הראשונה.

הרומים של היבואן או המפעילות לא חסכוניים בסוללה בשביל זה תצטרך רום צד ג'

אבל הסוללה של SGS2 בשילוב רום כמו cyanogenmod מחזיקה המון זמן

לדעתי לא תמצא משהו יותר טוב מבחינת חיי סוללה.

פורסם
  • מחבר

ה one s לא יחזיק מעמד יום שלם שלם בשימוש רציני כמו שלי?

כנראה שאלך עליו... גודל מסך סבבה לי 4.3

פורסם

הוא אחלה מכשיר אבל בשביל להוציא ממנו יותר חיי סוללה תצטרך כנראה להחליף רום

פורסם
  • מחבר

את הגלקסי 2 אני מכור במכיר שקניתי +אני נותן מתנה מגן מסך וקייס חזק. אז תחלס ההפסד שלי זה המגן מסך והקייס.

אבל בשביל אחד כמוני שצריך סוס עבודה ביד - אני כנראה אלך על ONE S

ברמת המסך אני מאמין שההבדל בין 4.6 ל 4.3 לא יהיה מאוד משמעותי ביום יום. כעובדה החזקתי ONE X ביד עם מסך 4.6 ולא ישר שמתי לב שהמסך שלו גדול יותר מהגלקסי 2.

קראתי ש ONE S נופל בגלישה - שם הסוללה נגמרת תוך 4 שעות של גלישה. האם זה קשור ל ROM המקורי? או שבכל ROM יש את הבעיה הזאת?

מה דעתכם?

פורסם

לפי בדיקה קצרה באינטרנט התשובות מוזרות (לפחות בשבילי) רוב האתרים מציגים שהזמן גלישה דומה לזה של הגלקסי אס 2 ולפעמים מפסיד לו (בגלישה ב-wifi וב-3G), ולפי דעתי הזמן גלישה לא מספיק אבל אני יודע שיצא עדכון גרסה ל-HTC One X ואולי גם ל-S שמשפר את הזמן סוללה

פורסם

אני יכול לומר לך שב- HTC ONE S יש בעיה שלא קיימת ב- SGS2 בנוגע WIFI

במידה ומצב WIFI מופעל הסוללה נטחנת

גם ה-SGS2 בעברו היה טוחן סוללות עד שהחלפתי לו רום ועכשיו מרוב שהוא חסכן התחלתי בתכנית של פעם פעמיים בשבוע טעינה מלאה ובשאר הימים שעה ביום.

עוד השוואה שראיתי זה שהתצוגה ב-SGS2 יותר כהה (בגירסת הרום שלי) ולעומת זאת ב- HTC ONE S בוהקת ומלאת חיים

כנראה גם לזה יש מחיר בסוללה.

במכשיר של HTC יש טריק מלוכלך שבגלל חוסר בשבבים מתוחכמים בחלק מהמכשירים יש גירסאות ישנות מומהרות. לטענתם הגירסאות האלה מופצות בשווקים מסוימים באסיה. צריך לקחת בחשבון שאלה בדיוק המכשירים שיכולים להתגלגל לכאן.

עם תוכנת quadrant אפשר לבדוק את המכשיר, מי שקונה שיקח את זה בחשבון.

פורסם

הגלקסי שיש לך אמור להספיק מעל ומעבר. יתרון שיש לו על המכשירים של HTC - סוללה נשלפת. תוכל לקנות סוללה נוספת שתהיה לך ספייר במהלך היום.

פורסם

מחזק את גיל, לא הבנתי את הצורך לשדרג מגלקסי אס2, חוץ מאולי שתוכל למכור אותו ביותר מאשר מאוחר יותר

פורסם
  • מחבר

מכרתי את הגלקסי... לטובה או לרעה... מה עכשיו תמליצו לי לקחת ברמת העוצמה וזמן סוללה? כמובן גם מסך...

פורסם

המסך ב-HTC ONE X יותר איכותי במעט מאשר בגלקסי אס 3 (אבל יותר קטן)

מבחינת סוללה אחרי העדכון שיצא לHTC שהיה אמור לשפר את חיי הסוללה (אבל אני לא יודע עם זה באמת עשה משהו), כרגע בלי העדכון הגלקסי בעל חיי סוללה טובים יותר (גם על הנייר)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי מותגים אחרים? יש משהו ברמה שניתן לשקול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים