עבור לתוכן

חיפוש סוללה גדולה עבור לפטופ Sony

Featured Replies

פורסם

היי

לפני שנתיים קניתי את המחשב הנייד Sony VPC-F 116FX

המחשב הגיע עם הבטחה שהסוללה (החזקה יחסית 5500W) תחזיק 3 שעות. בפועל זה פחות משעתיים..

אחרי שנתיים קיבולת הסוללה גם החלה לדאוך וכך גם הזמן שהמחשב יכול לפעול בלי אינפוזיה ישירה של חשמל

לכן אני מחפש סוללה רזרבית גדולה, שתחליף את הסוללה הנוכחית.

חיפוש בגוגל הראה לי שסוני מוכרת סוללה גדולה עבור המחשב שלי בדגם VPC - BPL21 - אך במחיר משוגע של 250$!!!

חנויות רגילות מוכרות ב-200$!

מישהו קנה פעם סוללה לסוני ומצא מחירים יותר שפויים?

תודה מראש

-אלעד

פורסם

3 שעות "הבטחת יצרן" - זה אף פעם לא 3 שעות ועם מעבד I7 כמו שלך זה הגיוני זמן עבודה של עד שעתיים.

כך שאין פה משהו חריג במיוחד.

מה הדגם של הסוללה שלך?

באיביי המחירים עד 60-100$ אבל לא נראה לי שתשיג שיפור בכך, המחשב פשוט עמוס ברכיבים זוללי חשמל, מעבד, כרטיס מסך, מסך גדול....

פורסם

אני קניתי בטרייה 9 תאים שמספיקה באופן מוכח יום יום, ל-3.5 שעות עבודה לפעמים קצת יותר או פחות! הקנייה נעשתה מאיביי עבור מחשב אייסר. ככה שאני יכול להרגיע אותך שבטריות חלופיות עובדות תותח. כמובן עלה לי רבע מחיר.

עשה חיפוש באיביי למחשב שלך..שים לב איך אתם רושם בחיפוש כי בדר"כ בטרייה אחת מספיקה להמון דגמים של מחשבים..זה מה שאני קניתי למשל:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160732381812#ht_2793wt_1096

ממליץ לך לקחת אחת של 12 תאים..זה 6 שעות עבודה. כמובן שמעל 6 תאים הבטרייה בולטת מהמחשב, מצד שני זה טוב לקירור ולהקלדה נוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים