עבור לתוכן

עזרה בקניית סמארטפון ב2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן.

המלצות יתקבלו בשמחה.

פורסם

לא ציינת מאומה לגבי דרישותיך.

אם תחכה עד אוקטובר, תוכל להשיג את ה-M2 של xiaomi שאמור להיות מהטובים ביותר בשוק בכל פרמטר.

פורסם

לא ציינת מאומה לגבי דרישותיך.

+1

אם תחכה עד אוקטובר, תוכל להשיג את ה-M2 של xiaomi שאמור להיות מהטובים ביותר בשוק בכל פרמטר.

+2

למרות שגם אז יהיה מחסור במכשירים שגם ככה קשה להשיג (הם כנראה לא יושק בגרסה בינ"ל, אלא רק בסין).

אם ללכת על עיוור, הייתי ממליץ על ה-Motorola RAZR, אבל באמת צריך עוד פרטים.

פורסם
  • מחבר

הדרישות הן בעיקר לגלישה באינטרנט ,פתיחת קבצי pdf ,ואולי גם קבצי word (אני סטודנט),רצויה מצלמה טובה .משחקים פחות מעניין, אבל לא יזיק אם יתאפשר לשחק קצת בזמן נסיעות.

כן אבל הטלפון הקודם שלי נגנב,ואין לי כרגע טלפון ,ואני לא יכול לחכות עד אוקטובר בלי טלפון.

פורסם

לשימושים האלו (אינטרנט, PDF ומסמכים) צריך מסך גדול וחד.

עמדתי לחרוג ממנהגי לסלוד מהמכשיר ולקחת Xperia S (שנראה מושלם פה), אבל אני רואה שהייתה עליית מחירים, ועכשיו הוא כבר עולה 2400.

ניחא.

לך על ה-RAZR. לא תמצא משהו טוב יותר בתקציב.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה בכמה חנויות פרטיות באשקלון ובאר שבע, ובשום חנות המחיר של מוטורולה RAZR ,לא היה קרוב ל2000 שקל.

המחיר המינימלי שהציעו לי היה 2400 שקל.

פורסם

תראה, המחירים שאנחנו מתבססים עליהם הם המחירים שמופיעים בזאפ. אם אתה לא רוצה להזמין באינטרנט מאחת החנויות שמוכרות בזול, שקול מכשיר זול יותר.

אולי את ה- HTC Sensation, או את ה- One V או את ה- Galaxy S Plus. בכל מקרה, אי אפשר להמליץ לך על מכשיר ע"פ המחירון (היקר) של החנויות הספציפיות בהן אתה מבקר. אם אתה רוצה תביא נתונים - אילו מכשירים יש שם ובאילו מחירים, ואולי אז נוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

אני אהיה מוכן לקנות מאחת החנויות הזולות בזאפ ,השאלה אם זה לא קצת מחשיד לגבי אותה חנות שמוכרת הכי זול בארץ,אני לא מאמין בנפלאות,חייב להיות איזה קאץ' באותה חנות כדי שהיא תמכור ב 400 שקל פחות מאותן חנויות שבדקתי את אותו מכשיר.

פורסם

לפעמים הקאץ' הוא רווח נמוך יותר. זה לא מכשיר ב-800 ש"ח מסין. פה יש לך "אבא ואמא"

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאין לי מה לדאוג לגבי איזה חנות אני קונה, ואם מצאתי את המחיר הכי נמוך בשוק, לרוץ ולקנות...?!

פורסם

בשביל זה יש ביקורות בזאפ..

וחוץ מזה, חנויות שכונתיות, או חנויות עלומות שם בקניון לא יותר אמינות מהחנויות המומלצות והגדולות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי היום אני מתכוון ללכת לקנות טלפון.

התלבטות נוספת שלי היא sony xperia s ,מה אתם אומרים עליו לעומת ה motorola razr ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים