עבור לתוכן

HTC ONE S של TMOBILE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות את המכשיר הבא (ראיתי אותו גם בקצת זול יותר, אבל לא משנה לצורך העניין)

הבעייה שלפי התגובות זה מכשיר פתוח של חברת T-Mobile שעובד עם התדרים הבאים:

This device is compatible with 2G GSM 850/900/1800/1900 and/or 3G UMTS/HSDPA/HSUPA 850/900/2100 networks world wide.

השאלות שלי היא הן:

1. הוא יעבוד לי בצורה מלאה (3G ) בארץ?

2. איך בדיוק אני מתקין עליו עברית?

תודה לעוזרים!

פורסם

1. ע"פ המידע שהבאת, כן.

2. קשה להגיד. קודם כל, כתיבה וקריאה של עברית אין בעיה, במיוחד החל מ-ICS. אם אתה רוצה תפריטים זה כבר קצת יותר מסובך (אולי). יכול להיות ש-AT&T ו-HTC השאירו אפשרות לממש בעברית, יכול להיות שיש אפשרות נסתרת שתיפתח ע"י morelocale2 ויכול להיות שתצטרך להחליף רום (וגם אז - לך תדע).

פורסם
  • מחבר

1. זה נכון לכול הרשתות? אני כנראה אצתרף לגולן... הגיע הזמן לעזוב את פלאפון סופית.

2. תפריטים לא כזה מעניין. העיקר שכל התוכנות יעבדו ואני אוכל לקרוא ולכתוב בעברית בלי ג'יבריש (אם מתעלמים רגע מזה שעברית זה סוג של ג'יבריש כשלעצמו... של מי היה הרעיון לכתוב מימין לשמאל?)

פורסם

האדם הראשון שהחזיק איזמל ביד שמאל ופטיש ביד ימין

פורסם

1. כן, כל הרשתות

2. אנדרואיד תומכת עקרונית בעברית מגרסאות קדומות בהרבה. רק הייתה בעיה של יישור לימין ועוד כמה בעיות קטנות. אלא אם AT&T שינו את המערכת כך שלא תתמוך בעברית, הכל אמור לעבוד. בכל מקרה כדאי להתקין רום נקי בלי הזבל של AT&T.

פורסם
  • מחבר

האדם הראשון שהחזיק איזמל ביד שמאל ופטיש ביד ימין

מה?!

1. כן, כל הרשתות

2. אנדרואיד תומכת עקרונית בעברית מגרסאות קדומות בהרבה. רק הייתה בעיה של יישור לימין ועוד כמה בעיות קטנות. אלא אם AT&T שינו את המערכת כך שלא תתמוך בעברית, הכל אמור לעבוד. בכל מקרה כדאי להתקין רום נקי בלי הזבל של AT&T.

T-Mobile... כמובן. אני רק מקווה שזה יהייה נקי מראש. ממש לא בא לי להתעסק עם השטויות האלה. פניתי למוכר בשאלה אם יש לו אפשרות לספק מכשיר "רגיל"- בלי שייכות לחברה כלשהי. מזל שאמזון שומרת את כל המיילים. כשאני אעשה את ההזמנה אני אבקש באופן מפורש מכשיר ללא בראנד ופתוח (unlocked). מקסימום, אם יגידו שאין כזה, אני אאפס את המכשיר...

פורסם

שאלת של מי היה הרעיון לכתוב מימין לשמאל..

בנוסף יש לי את הטלפון הזה אבל מאיזור אחר כפי שתראה מהצילום.

פורסם

טי מובייל.. איי טי אנד טי...

בשעות אלו הכל אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

שאלת של מי היה הרעיון לכתוב מימין לשמאל..

בנוסף יש לי את הטלפון הזה אבל מאיזור אחר כפי שתראה מהצילום.

אא.

לא ממש הבנתי מאיפה הוא... היו לך בעיות עם הטלפון (גם תפעול וגם ההתחברות לרשת בארץ)? איך הוא באופן כללי?

טי מובייל.. איי טי אנד טי...

בשעות אלו הכל אותו הדבר.

:)

יש אולי איזה אפליקציה שמאפסת את הרוט\ קרנל\ וואטאבר שצריך לאפס...?

פורסם

מחובר לרשת אורנג' עובד בצורה מצויינת

יש אותו לאשתי, לי יש גלאקסי 2

אם אתה מכיר את הגלאקסי 2 אז בהשוואה אליו:

הרבה יותר מהיר

המסך פחות טוב

עיצוב יותר טוב, הגלאקסי מרובע וה-S מאורך

פורסם

יש אולי איזה אפליקציה שמאפסת את הרוט\ קרנל\ וואטאבר שצריך לאפס...?

אה?

לאפס?

מה?

:s05:

פורסם
  • מחבר

לאפס את המערכת הפעלה כדי למחוק את כל הזבל של TMOBILE לחלוטין...

מחובר לרשת אורנג' עובד בצורה מצויינת

יש אותו לאשתי, לי יש גלאקסי 2

אם אתה מכיר את הגלאקסי 2 אז בהשוואה אליו:

הרבה יותר מהיר

המסך פחות טוב

עיצוב יותר טוב, הגלאקסי מרובע וה-S מאורך

המסך פחות טוב? אולי הרזולוציה אבל המסך הוא סופר אמולד או משהו כזה, לא? הבנתי שזה דווקא מסך מצויין...

פורסם

אההההה

אוקיי

אפשר בכל מיני אמצעים אלימים יותר ופחות למחוק את כל או רוב הדברים, אבל זה מיותר. תתקין רום אחר ותיהנה מניקיון, יותר פיצ'רים (תלוי באיזה רום) וביצועים טובים יותר.

יכול גם להיות שאתה תראה את כל הדברים של טימובייל, ותחליט שזה לא מפריע לך. גם ליגיטימי. המפעילות בארץ אונסות מכשירים לעיתים. בחו"ל אני מניח שהמצב לא "כ גרוע.

פורסם

לאפס את המערכת הפעלה כדי למחוק את כל הזבל של TMOBILE לחלוטין...

המסך פחות טוב? אולי הרזולוציה אבל המסך הוא סופר אמולד או משהו כזה, לא? הבנתי שזה דווקא מסך מצויין...

לדעתי המסך של הגלאקסי 2 יותר טוב, העניין הוא שהם שונים

הגלאקסי יותר רחב וקצר ואילו ה-HTC צר וארוך

לכן יש הבדל בתצוגה, הגלאקסי עושה יותר רושם בתצוגה (וגם יותר נוח לקריאה) אבל ה-HTC יותר נוח לאחיזה בשל המבנה הצר יותר.

אל תקבל רושם מוטעה, ל-HTC יש יתרונות משמעותיים של מהירות והוא גם לא נתקע כמו הגלאקסי

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה.

אני שונא לקנות דברים בלי להיות בטוח ב-470% לפחות במה שאני קונה... בגלל שלא בדקתי טוב מספיק את הרכב הקודם שקניתי- שרפתי סתם לחלוטין איזה 20K ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים