עבור לתוכן

איפה הגרפיקה טובה יותר ? SP2 או במחשב עם כרטיס מסך טוב?

Featured Replies

פורסם

באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

פורסם

מה? ???

לא הבנתי את ההשוואה, בין מה למה :P

פורסם

כנראה הכוונה היא ל PS2...

ואם זו הכוונה - כרטיסי המסך העדכניים של מחשבי ה PC עדיפים בלא מעט על כרטיס המסך של ה PS2.

קצת קשה להשוות ביניהם פשוט מכיוון שמדובר בטכנולוגיה מעט אחרת , ויש לזכור שכרטיסי המסך של סוני מיועדים לטלוויזיות עם רזולוציה מאוד נמוכה, ולכן הם מסתפקים בטכנולוגיה ישנה מעט יותר.

בכל מקרה אני אסתכן ואשווה פחות או יותר את המערכת הגראפית של ה PS2 עם geforce2

פורסם

אני חושב אפילו שאף השוו אותה כאשר היא יצאה לGF3.

כאמור המשחקים ב-PS2 רצים על 640x480 (בסגנון) - רזולוציה נמוכה, לכן הם לא צורכים עיבוד גרפי מתקדם - ואף רבים כתוצאה מזה אומרים ש"ה-PS2 יותר טוב מהמחשב", שזה ממש שטויות - כאמור כפי שנאמר -מטרת המשחקים ב-PS2 שונה מזה של המחשב. ולכן קשה יותר להסב משחקים מPS2 למחשב, כי ישנה אפשרות לשיפור גרפיקה רצינית כמו כן לתמוך ברזולוציות גבוהות.

מקווה שהבנת, טיפה קשה להשוות כי המטרות שונות. :)

הערונת קטנה:

- 1001 הודעות star.gifstar.gifstar.gifstar.gif:bounce:

פורסם

הגרפיקה של המחשב קורעת את הPS2

יש לי PS 2 ומחשב חזק מאוד

ובשתיהם יש לי מקס פיין 2 וההבדלים בגרפיקה פשוט עצומים לטובת המחשב

הגרפיקה של הPS2 ממש מכוערת!!

פורסם

ברור שהמחשב יותר חזק בגרפיקה ולא רק בגלל הכרטיס מסך

הזיכרון והמעבד של המחשב הרבה הרבה יותר חזק למרות שה PS2 מיועד למשחקים.

פורסם

אפילו ה XBOX שנחשב הרבה יותר חזק מה PS2 מצויד רק בכרטיס מסך של NVIDIA שממוקם בערך בין GeForce 3 ל 4 אז במובן הזה אין מה להשוות

פורסם

זה נכון להגיד שכ.מסך במחשב יותר חזק למשל מהבוקס, אבל צריך לזכור שזה לא רק מה שעושה את הקונסלה, מעצם היותה קונסולה, כל המשחקים נכתבים ישירות לקנסולה בלי שום עבודה על תמיכה למערכות שונות כמו במחשב מה שנותן לה עוצמה יותר חזקה.

למשל, הבוקס שמצוייד במעבד 733 של אינטל עם כרטיס מסך ג'יפורס שלוש, יותר חזק ממחשב שמצוייד באותם ערכים, אפילו קצת יותר.

זה גם נובע מהעובדה שכל החומרה שם מותאמת להכל כי הם לא צריכים לדאוג למשל על הלוח אם של הבוקס לתמיכה בכ.מסך אחר, אז הם יכולים לשים לו כניסה ייחודית שמאיזה את הכרטיס אבל לא תומכת בשום כרטיס אחר.

מכאן נובעה הכוח של קונסולות.

יאיר.

פורסם

אם אני לא טועה- המעבד של ה PS2 ו הXBOX הוא 128 ביט והמשחקים גם מנצלים את זה וזה ההבדל העיקרי בין המחשבים לקונסולות.

פורסם

לא המעבד 128 ביט, הכרטיס הגרפי 128 ביט (אולי, אני חושב שפחות), זה אומר שעומק הצבע שהוא מחשב הוא 128 ביט שזה לא משנה בכלל בגלל שהטלויזיה היא 16 ביט.

יאיר.

פורסם

הרזולוציה המקסימלית של ה x-b0x וה- Ps2 היא 800x600 מכיוון שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיות כיום (טלוויזיות רגילות, לא lcd, plasma וכו'...).

אם יש לך את האפשרות ל tv out בכרטיס המסך, לפי דעתי כל מה שאתה צריך זה גיים פאד איכותי ויש לך מכשיר הרבה יותר טוב מכל קונסולה. אותו משחק בקונסולה וב tv-out יתקבל באותה איכות, מה עוד שיש לך יותר אפשרויות מכיוון שאתה במחשב.

פורסם

לי יש סוני 2 ויש לי בו ובמחשב Nba 2003 הגרפיקה במחשב הרבה יותר טובה ....

יותר מדויקת גם אבל כמו שאמרו קשה קצת להשוות כי בטלויזיה הוא צריך להציג אותו

ברזולוציה נמוכה.

ואם יש להשוות את הסוני לכרטיס מסך גם אני הייתי אומר geforce 2.

פורסם

הרזולוציה המקסימלית של ה x-b0x וה- Ps2 היא 800x600 מכיוון שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיות כיום (טלוויזיות רגילות, לא lcd, plasma וכו'...).

אם יש לך את האפשרות ל tv out בכרטיס המסך, לפי דעתי כל מה שאתה צריך זה גיים פאד איכותי ויש לך מכשיר הרבה יותר טוב מכל קונסולה. אותו משחק בקונסולה וב tv-out יתקבל באותה איכות, מה עוד שיש לך יותר אפשרויות מכיוון שאתה במחשב.

צר לי לחלוק עליך אבל רזולוצית טלויזיה בסיסית היא אפילו פחות מ 640 /480 . כאשר משתמשים ביציאת TV OUT של מחשב , הטלויזיה לא יודעת כיצד לדחוס את האינפורמציה ולכן מקבלת תמונה מטושטשת באפליקציות מחשב. ( בסרטים זה לא כך) ואילו PS2 אמור לעבוד על טלויזזיה לכן יראו בו מצוין בחיבור לטלויזיה.

פורסם

צר לי לחלוק עליך אבל רזולוצית טלויזיה בסיסית היא אפילו פחות מ 640 /480 . כאשר משתמשים ביציאת TV OUT של מחשב , הטלויזיה לא יודעת כיצד לדחוס את האינפורמציה ולכן מקבלת תמונה מטושטשת באפליקציות מחשב. ( בסרטים זה לא כך) ואילו PS2 אמור לעבוד על טלויזזיה לכן יראו בו מצוין בחיבור לטלויזיה.

פורסם

זה לא שהרזולוציה של הטלויזיה עד כדי כך נמוכה, זה פשוט שיחס הצפיה שונה, רזולוציה של טליויזיה זה 768*480 אם אני לא טועה, ככה שזה פשוט יחס שונה, אבל עדיין נמוך.

יאיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים