עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט מחשב ב 4000 ש"ח לגיימר

Featured Replies

פורסם

היי!

הנה המפרט, אני צריך לדעת אם כל החלקים מסתדרים ביחד ואין איזשהו צוואר בקבוק קריטי במפרט.

זה בעיקרון מפרט שראיתי פה מלפני כמה ימים ושיניתי כמה דברים.

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

918₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

129₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

415₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

455₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

22₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

239₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

1249₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

99₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

480₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

0₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]4006₪

מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה!

פורסם
-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).
פורסם
  • מחבר

1440X900 אבל אני דיי סגור על הכרטיס מסך..

פורסם

המפרט בסדר, רק תבדוק שהזכרונות עובדים על 1.5V ולא יותר

פורסם
  • מחבר

כנראה שעובדים על 1.65.

אתה מציע להחליף אם כן? והאמת שלא שמתי לב שהמהירות היא 1600MHZ .. כל פעם שאני קונה מחשב חדש מעלים את המהירות ..

blu - 8GB Kit (2x4GB) - DDR3 1600MHz CL9 DIMM

Part Number: KHX1600C9D3B1K2/8GX

HTS: 8473.30.1140, ECCN: EAR99

Specs: DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, Unbuffered, Spec Sheet PDF

Profile 1: 1600MHz, 9-9-9, 1.65V

Profile 2: 1333MHz, 9-9-9, 1.5V

פורסם

על פי הציטוט לזכרונות אלה יש שני פרופילים, אם תשתמש בפרופיל 2 תעבוד ב 1.5V בדיוק על פי הדרישות של אינטל

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז תקן אותי אם אני טועה אבל הזכרונות הללו יכולים לעבוד ב 1.5 בפרופיל השני אבל אז המהירות שהם יספקו תהיה 1333MHZ?

פורסם

נכון

פורסם
  • מחבר

תודה, הזמנתי.

פורסם

את הקשיח תחליף לWD 1TB Sata 3 Caviar Blue שמגיע עם שנתיים אחריות ולא שנה

פורסם

אם אני לא טועה,

מבחינת ביצועים עדיף את הסיגייט על הWD.

פורסם

אם יש לך משהו קונקרטי להוסיף לדיון בבקשה

לכתוב "אם אני לא טועה" לא עונה על הגדרה זו

פורסם

מה המשמעות בחיי היום יום של שוני הציון במבחן סינטטי זה?

פורסם

חחחחחחחח אהבתי את הניסוח של השאלה,

כנראה שפשוט כל מה שקשור להארד דיסק עובד קצת יותר מהר.

כאשר אני אוציא תואר פרופסור לדיסקים קשיחים אני אגיש לך מאמר בנושא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים