עבור לתוכן

מספר שאלות על מוטורולה RAZR

Featured Replies

פורסם

קניתי לאמא שלי את הRAZR והיא מרוצה ממנו. אני מחפש מגן מסך וקייס סיליקון למכשיר. יש דגמים\סוגים מומלצים? הקניה כמובן תתבצע מאיביי.

פורסם

שלום לך.

אני המליץ על מה שאני המלצתי והמליץ עוד בעתיד: כיסוי של otterbox.

הוא יקר יחסית, אך מאוד איכותי (שתי שכבות: סיליקון ושכבה קשיחה), ומגיע ברוב המקרים עם מגן מסך כלול (תבדוק בתיאור ועם המוכר הספציפי ממנו תקנה).

הייתי ממליץ לך גם לקנות עוד איזה זוג מגני מסך ספייר, משום ש 80% מכלל האנשים ששמים מגן מסך, הורסים לפחות אחד רק מלהבין איך לשים אותו.

כאלה יש בשפע במחיר של בערך דולר למגן (כשבארץ הכי זול תמצא ב 20₪ ואתה תתאכזב ממנו יותר).

אם לא מתחשק לך להוציא כסך (בערך 20-25 דולר על otterbox) על איכות, כל מגן כיסוי ומגן עושים עבודה טובה.

שים לב לא לקנות מגן מסך מט- סתם הורס רזולוציה ומכהה את המסך.

אם יש שאלות, אל תתבייש לשאול.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אם מחפשים עמידות יוצאת מן הכלל, אז כן, Outetrbox הוא כנראה הפתרון הטוב ביותר.

אבל זה לא תמיד מתאים.

ל-Case Mate יש כיסויים מעוצבים ואיכותיים, בעיקר לאוהבי מותגים.

אני מוצא שכיסויים פשוטים מאיביי (ויש הרבה סוגים) עושים את העבודה כראוי ואפילו טוב מאוד. בדרך כלל לא נכון לעבות את המכשיר בעוד סנטימטר ולכער אותו רק כדי שישרוד נפילו מגובה 15 מטר.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כל מיני סוגים - סיליקון, ג'ל(?) ועוד. מה הכי מומלץ? אשמח לקישור.

פורסם

אין "הכי מומלץ", יש הכי מתאים לך.

TPU ג'ל:

הכיסויים האלו הם לטעמי הכיסויים האידיאליים. הם גמישים, אך לא ממש רכים. הטקסטורה שלהם חלקה (כך שתיכנס בקלות לכיס), אך לא מחליקה. הם מגיעים בשלל עיצובים נאים (נפוצים עיצובים עם הטבעות בצורות גיאומטריות, וצבועים בצבעים אחידים). הם מספקים הגנה די טובה למכשיר, בלי לכער אותו.

בכיסויים אלו יש גם "מותגים", כיסויים עם שם, בדרך כלל עולים יותר (12$ לעומת 1-2$), אבל הם מאוד מומלצים.

סיליקון רך:

כיסויי הסיליקון הם לא מומלצים כל כך. הם מאוד רכים, ולא נתפסים טוב על המכשיר. עם מגיעים בגימור מחוספס (כלומר לא חלק, מעין גומי כזה) ונתקעים בכל מקום. הם מכוערים ולא עמידים. לא מספקים יותר מידי הגנה.

פלסטיק קשיח:

כיסויי הפלסטיק הקשיחים לא מספקים הרבה הגנה (הם לא סופגים את המכה אלא מעבירים אותה הלאה), אך הם אולי היפים ביותר. מגיעים לרוב מבריקים, בשלל עיצובים נאים. לי יש אחד בעיצוב דוב פנדה (אם כי הוא לא בשימוש), וזה פשוט מקסים.

כיסויי רשת:

הם מכוערים (תלוי בטעם אישי, אבל בכל זאת) ולא מספקים שום הגנה. כנראה שגם יהרסו במשלוח.

כיסויים כפולים:

יצא לי לראות כיסויים כפולים - שכבה אחת של סיליקון רך ומעליה כיסויי קשיח. לטעמי הם Too much, עבים מידי, מיותרים ומכוערים (ולרוב גם יקרים).

כיסויי מלא קשיח:

אלו הם כיסויים מפלסטיק קשיח המורכבים משני חלקים - חלק אחד לאחורה של המכשיר, ועוד אחד שנסגר מקדימה. הם מכוערים, מיותרים, לא מגנים ומסרסים את חויית השימוש. לא יצא לי לראות כאלו כבר זמן מה..

כיסויי עור:

יש גם כיסויים מעור (או דמוי עור), לפעמים נגרים כמו מחברת, לפעמים סתם.. תתרחק מהם (אלא אם אתה ממש אוהב עור..).

כיסויי גומי מיוחדים:

מדובר למעשה בכיסויים כמו של OutterBox, כיסויים מגומי שמגנים על המכשיר בצורה יוצאת מן הכלל. אותם לא תמצא בדולר, וגם לא תמצא לא ממותגים. הם טובים מאוד בהגנה, ויש כאלו שיאהבו את העיצוב, אבל בפועל לרוב האנשים זה יותר מידי.

גרביים:

גם שקיות בד, או גרביים, יעלו לך בחיפושים. אני לא חושב שצריך פה פירוט.

מדבקות:

זה קטע חדש שהתחיל עם האייפון 4, מדבקות בהרבה חלקים להדבקה על גוף המכשיר. אני ממש לא ממליץ, זה לא נראה טוב על מכשירים לא גיאומטריים (כמו האייפון 4), לא מגן בכלל, ובעיקר נראה דבילי.

אני מאמין שכיסיתי את הכל.. יש גם שקיות נגד מים, ורצועות לזרוע, אבל אלו הם לא בדיוק כיסויים.

לגבי קישור, פשוט חפש באיביי את הזול ביותר (או ממותג אם בחרת בכיסויי כזה). אין לי משהו ספציפי.

אגב, עוד טיפ לגבי איביי, כל הכיסויים שטווח מחירים דומה הם בדיוק אותו הדבר. אין פה טוב יותר או פחות, בדיוק אותו הדבר.

[הכוונה היא כמובן לכיסויים פשוטים ולא ממותגים]

פורסם

אל תיקח סיכון כאשר מדובר בסמארטפון כה יוקרתי שלהחליף מסך עולה לו מאות שקלים ( מניסיון של חבר) או otterbox או case mate מקוריים בלבד ויש לך תעודת ביטוח

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי מכל הקישורים. מחפש ג'ל פשוט, זול ובצבע שחור בלי דוגמאות.

פורסם

אכפת לך אם זה יהיה שחור עם נצנצים?

נראה שיש הרבה מאוד כיסויי ג'ל עם נצנצים, ומעט מאוד בלי.. :lol:

בכל מקרה, הכי זול שמצאתי בלי נצנצים עולה כמעט 8$. לא בדיוק "כיסויי זול בדולר", אבל עדיין לא מאוד יקר. שים לב שיש חברה, כלומר אתה תקבל מוצר איכותי. תשאיר למוכר הודעה עם הצבע הרצוי (שחור).

זה די מוזר, ממעיטים למכור כיסויי ג'ל בצבעים אחידים ובעיצוב פשוט.. יש הרבה יותר עם דוגמאות וה-S המוזרה הזו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הזמנתי. ננצל את הת'רד - המכשיר מיועד לאמא שלי, אני רוצה להפוך אותו לפשוט לשימוש ככל האפשר בשבילה. איזה לאנצריפ, חייגנים, מקלדות וכו' מומלצים בפשטות שלהם? כרגע המכשיר על 2.3.5 אבל לדעתי יצא לו כבר ICS רשמי אם זה משנה משהו.

פורסם

קודם כל, תעשה לה מסך בית אחד בלבד (די בטוח שאפשר). שים בו אולי וידג'ט של שעון ומזג אוויר (Home widget כזה). בשורת האייקונים התחתונה תוודא שאין גלילה (לצדדים, יש את האופצייה בחלק מהלאנצ'רים) ותחליף שם את האייקונים אם הם לא מספיק ברורים (GO Launcher EX מאפשר את זה). אתה יכול לשים על מסך הבית היחיד כמה קיצורים לאפליקציות נוספות שהיא אולי צריכה. במגירת האפליקציות תסתיר את כל מה שהיא לא צריכה, שלא יבלבל אותה (שוב, יש אופצייה כזו ב-GO Launcher EX). מקלדות וחייגנים מומלצים יש בסטיקי אפליקציות מומלצות לאנדרואיד, אבל הם כולם פחות או יותר אותו הדבר. לפעמים עדיף אפילו להשאיר את החייגן המקורי, הם נוטים להיות טובים יותר.

אפשרות נוספת שאולי תקל עליה היא התקנת Launcher 7. אין איפה לטעות פה..

פורסם
  • מחבר

קניתי לאמא שלי מכשיר RAZR מחנות "הצלצול". המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. גירסת 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.

האם לגרסה זו אמור לצאת עדכון לICS בקרוב? במידה ולא, איך אני מגבה אותה (כדי לשמור על האחריות) ובאיזה גרסה אני צריך להשתמש לעדכון.

תודה מראש.

פורסם

למה שלא תתקין רום ICS לבד ועכשיו?

מגבים עם Clockwork Mod.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים