עבור לתוכן

עזרה | בחירה בין כמה טלפונים

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם.

האפשרויות הם :

Sont Ericsson Ray

Sony Ericsson ARC

Samsung Galaxy W

Motorola Droid Razr

BlackBerry Bold 9900

Sony Xperia S

כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים :

Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח

Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח

HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח.

בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם.

מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו?

אייפון? גלקסי?

האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר .

תודה.

פורסם

אייפון 4S ב840 וגלקסי 3 ב1040 נשמע כמו עסקאות פז.

בקשר לHTC, הם בטח יתנו לך את ה one xמה שלא מצדיק עוד 360 שח על הגלקסי 3, ולכן הייתי אומר תבחן את השניים הראשונים ותראה מה יותר מתאים לך.

אם אתה לא רוצה להוציא בכלל כסף ואתה מסתפק במכשיר שהוא סתם יהיה לך כטלפון לעבודה עם טיפה פונקציות, אז בגדול תבחר שוב מה שהכי נוח לך ומה שאתה הכי מתחבר ובגדול המכשירים שונים אחד מהשני ונותנים דברים שונים הכל תלוי מה אתה בעצם מחפש במכשיר.

פורסם
  • מחבר

את האמת שעד היום היה לי E72 וחשבתי לשדרג כל הזמן לסמארטפון כדוגמת האייפון אבל לא בא בחשבון להוציא על זה 3000-4000 ₪ ועכשיו יש אפשרות לכך. השימושים הם אימייל גלישה נוחה שיהיה ,

מצלמה חשוב וגם סוללה. משחקים גם אבל לא זה העיקר.

יש לציין שעלות האייפון הוא 3200 שקל כאשר חילקו זאת ל-24 תשלומים כאשר אני משלם 35 והחברה 98 כל חודש שזה יוצא סה"כ 840 ₪.

באותו שיטה לגבי הגלקסי שמתומחר 3400 ₪ כאשר אני משלם 45 ₪ והחברה 98 ₪ כך שבסה"כ יוצא לי לכל התקופה של השנתיים 1080 ₪.

הסעיף שהכניסו פה שההטבה תקפה כל עוד אני עובד החברה ואם וכאשר אני עוזב אצטרך לשלם את כל מלוא המחיר.

פורסם

מבחינת מחיר זה שווה אין ספק אבל הסעיף הזה זה הקאצ'

השאלה אם אתה מוכן לזה!

פורסם

אם אין לך בעיה לשלם עוד קח את הS3 - עוקף את האייפון בכל פרמטר.

מהאפשרויות שבחינם אני אישית הייתי בוחר בRAZR

יש לך מגוון ביקורות ברחבי האינטרנט ובgsmarena.com

פורסם

^^

תמיד טענתי, ואמשיך לטעון שההבדלים החומרתיים בין האייפונים לאנדרואידים לא רלוונטיים (אלא אם יש צורך בפונקצייה מסויימת מאוד), וגם לשאר המערכות לשם הצורך.

אני חושב שההבדל המשמעותי ביותר בין המכשירים הוא מערכת ההפעלה השונה, וצריך לבצע החלטה לפי זה.

פותח הדיון- בניגוד לפורמים אחרים, אצלנו אין צורך להשתמש בתיוג דיונים כמו "עזרה |". אם הכותרת עומד בחוקי הפורום (כלומר- אינפורמטיבית ומכילה את תמצית השאלה), אין שום סיבה שיהיה אדם אחד שלא יהיה לו ברור שאתה צריך עזרה, או מה שזה לא יהיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי נסיון עם מוצרי אפל שכן יש לי אייפד ולכל החברים שלי (ולרוב האנשים כיום) יש אייפונים שזה פשוט נפוץ ביותר.

מנגד , אין לי נסיון עם האנדרואיד ובטח לא עם הגירסה 4 החדשה.

רציתי לנסות ולהתעסק קצת עם הגלקסי 3 והלכתי בקניות גם לחנות וגם לדוכנים של 3 החברות הוותיקות ובשום מכום לא היה מכשיר גלקסי אמיתי שעובד שאוכל להתנסות איתו אפילו לדקה.

פורסם

^^

תמיד טענתי, ואמשיך לטעון שההבדלים החומרתיים בין האייפונים לאנדרואידים לא רלוונטיים (אלא אם יש צורך בפונקצייה מסויימת מאוד), וגם לשאר המערכות לשם הצורך.

אני חושב שההבדל המשמעותי ביותר בין המכשירים הוא מערכת ההפעלה השונה, וצריך לבצע החלטה לפי זה.

פותח הדיון- בניגוד לפורמים אחרים, אצלנו אין צורך להשתמש בתיוג דיונים כמו "עזרה |". אם הכותרת עומד בחוקי הפורום (כלומר- אינפורמטיבית ומכילה את תמצית השאלה), אין שום סיבה שיהיה אדם אחד שלא יהיה לו ברור שאתה צריך עזרה, או מה שזה לא יהיה.

מסך גדול יותר, סוללה גדולה יותר וניתנת להחלפה, דקים יותר, מעבדים חזקים יותר, זיכרון RAM בנפח גבוהה יותר, מצלמות טובות יותר, כרטיס זיכרון(!!!), בלוטות' שמאפשר גם לשלוח קבצים [מה שלא קיים עד היום באייפון בלי להתעסק בפריצה שלו ולעומת זאת קיים אפילו במכשירי מירס פרמטיביים ביותר], מגוון ROMים, חנויות אפליקציה מתחרות

באמת שבשנת 2012 אין סיבה לקנות מכשיר מיושן כמו האייפון 4S

פורסם

אני אישית הייתי מאוד ממליץ לך ללכת על האופציה של Sony Xperia S

זו ההחלטה הכי מחושבת. טלפון מעולה, עיצוב מרשים וגם אתה לא תסתבך אחרי זה - שלך\של העובדה\מחיר המכשיר.

המחיר המלא של הS3 והאייפון שזה בקירוב 140 שח בחודש נשמע מאוד גבוה, כמובן במידה ואתה כן תישאר בחברה שנתיים זה כן יצא מאוד משתלם.

אז בשורה תחתונה כמה אתה בטוח בעבודה שלך?

פורסם

אם אתה לא רוצה לשלם, הייתי הולך על ה-RAZR.

אל תיגע בסוני אריקסון- היא כבר לא קיימת.

הגלקסי W נחות יותר מה-RAZR (כמדומני).

גם בבלאקברי אל תגע.

בקשר לאקספיריה S, אותו אני לא כל כך מכיר, שווה לך לבדוק אולי.

אם אתה רוצה לשלם, זה כבר עניין של העדפה.

אני אישית הייתי הולך על ה SGS3, אבל אתה צריך לראות אם אתה אוהב את iOS יותר.

בשביל הHTC אין לך סיבה לשלם יותר מהגלקסי.

מקווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

אני אישית הייתי מאוד ממליץ לך ללכת על האופציה של Sony Xperia S

זו ההחלטה הכי מחושבת. טלפון מעולה, עיצוב מרשים וגם אתה לא תסתבך אחרי זה - שלך\של העובדה\מחיר המכשיר.

המחיר המלא של הS3 והאייפון שזה בקירוב 140 שח בחודש נשמע מאוד גבוה, כמובן במידה ואתה כן תישאר בחברה שנתיים זה כן יצא מאוד משתלם.

אז בשורה תחתונה כמה אתה בטוח בעבודה שלך?

ה-140 ש"ח הוא לשנתיים לא לשלוש לא להתבלבל ככה שזה לא יקר בכלל ואם אשאר שנתיים בחברה אז בכלל לא יקר.

בכל מקרה אני כן רוצה קצת להתנסות איתו והלכתי לכמה מקומות ולאף אחד לא היה גלקסי 3 אמיתי רק תצוגה שלו.

פורסם

אני זוכר שלא מזמן ביקרתי בחנות בפתח תקווה בקניון הגדול ובסניף של באג כזכור לי היה מודל להתנסות.

אם זה שנתיים מן הסתם זה כבר סיפור אחר לגמרי מבחינת מחיר. הייתי מעדיף את הS3 ע"פ אייפון 4S בכל מצב.

פורסם
  • מחבר

אני אשלם כל חודש 45 ש"ח למשך שנתיים והחברה שמעסיקה אותי תשלם לפלאפון עוד 98 ש"ח בחודש גם למשך חודשיים - סה"כ פלאפון תקבל 143 ש"ח לחודש למשך שנתיים שזה יוצא 3430 ש"ח על המכשיר.

אם אני למשל עוזב את החברה לאחר שנה אני אשלם למשך השנה הנוספת 143 ש"ח בחודש.

נותנים את הסבסוד על המכשיר כל עוד אני עובד החברה , לגיטימי.

פורסם

רק אל תשכח להעיף את כל הזבל שפלאפון דוחפים בפנים...

פורסם

אם אתה מעוניין באופציות של החינם הייתי הולך על ה-razer, ובמכשירים שעולים עוד כסף הייתי ממליץ מבחינת מחיר את ה-S3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים