עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר מקלדת ופד מתאימים למשחקים

Featured Replies

פורסם

ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל?

איזה פד מומלץ לעכבר הזה?

איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים..

המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי...

תודה רבה =]

פורסם

ל-DA Black Edition אמורה להיות איכות בניה טובה יותר מהגרסה הרגילה, אני אישית לא נתקלתי בבעיות עם העכבר בגרסתו הרגילה אבל אם אתה יכול להשיג את ה-Black Edition באותו מחיר של הגרסה הרגילה אז למה לא.

פאד מומלץ ל-DA הוא Steelseries QCK.

לגבי מקלדת מכנית, ה-Razer BlackWidow מומלצת. מקלדת לא מכנית - Razer Lycosa או Microsoft X4.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על תגובתך =]

עכשיו אני מתלבט בין הG400 לDA BE, מי מבניהם עדיף?

וראיתי שהמקלדות המכאניות יקרות יותר מהלא מכאניות

ואני רוצה שתיהיה במקלדת תאורה, לכן אני חושב שאני אלך על הלא מכאניות

אבל אפשר לדעת למה הן יותר יקרות?

והX4 והLycosa באותה רמה?

השאלות האלה נשאלות מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי.. לא משתתף בתחרויות וכאלה,

האם באמת כדאי לי לקחת מקלדת מכאנית(BlackWidow)/עכבר יקר יותר(DA)

או שעדיף לי להסתפק בG400 ובX4 משום שהם זולים יותר? או שיש הבדל ממשי בהרגשה במשחקים?

תודה רבה =]

פורסם

G400 ו-DA BE שניהם עכברים מצויינים. תוכל להסתפק ב-G400 ו-X4, הם יתנו תמורה מצויינת למחיר.

מקלדת מכנית זה לא חובה, יש משתמשים שמעדיפים להקליד על מקלדת מכנית אך זה לא אומר שמקלדת ממברנת גומי טובה לא תתאים למשתמש אחר.

כל אחד והעדפותיו הוא.

פורסם

אנחנו מנסים לארגן קניה קבוצתית למקלדות מכניות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540488.0

כרגע אנחנו מחפשים אנשים בשביל שנוכל להביא דגמים שלא זמינים בארץ. אם לא נצליח לקנה אחד מאלה שיש בארץ. ממליץ לך לבדוק את הנושא.

אפשר לקנות בארץ את ה MEKA G1 של TT ב 290 שקל, להקלדה ארוכה היא לא הכי מומלצת אבל המחיר שלה מצויין. אם יהיו לנו מספיק אנשים אולי נצליח להוריד את המחיר של ה BW או המקלדת של ZOWIE למחיר דומה.

פורסם

ואם אתה לא ממהר עם הקניה של המקלדת, אתה יותר ממוזמן להצטרף לקניה הקבוצתית שלנו!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540488.0

עריכה:

פה גדול הקדים אותי...

כל הכבוד על העירנות!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות ועל ההזמנה לקניה הקבוצתית =]

אני חושב שאני אלך על הLycosa שנראית טוב יותר מהX4 ועל הG400 בגלל המחיר הזול והתגובות החיוביות שנתתם לי =]

אני מתכנן להזמין את מחשב חדש(כולל המקלדת) לקראת סוף החודש, וממה שראיתי עד עכשיו קניות קבוציות לוקחות מעל הזמן הזה..

הייתי שמח להצטרף ולעזור וגם לקבל מחיר טוב יותר.. אבל אני כבר לא יכול לחכות :-X

תודה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים