עבור לתוכן

RADEON 9600 XT בעיה גדולה.......

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב.............

כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה

מבחינת מחיר ובנדל?

Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058

Hercules 3D Prophet 9600XT-1240

SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095

SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

פורסם

סליחה שאני מנפץ לך תבועה. ::)

אבל היום הכי משתם לקנות GF5900XT של ALBETRON...

הוא עולה אם אני לא טועה 1200 שקל והוא מוביל על ה9600XT ב-30-4X כ FPS

ויש לו פוטנציאל אדיר לOC!! שזה אומר שבטח יהיה לך רווח אחרי OC של 40-60 FPS מה9600XT

הנתוני FPS שנתתי לך הם מידע לא רשמי שקיבלתי מהפורום

פורסם

בעיקרון, כולם יתנו לך את אותם הביצועים.

אם אתה עוד מתכנן לעשות OC לכרטיס אז תיקח את זה של הרקולס.

אם לא, אז תיקח את הזול מבינהם.

פורסם
  • מחבר

כמה שאתה טועה כי הזול מבינהם זה הגיגקיוב ויש לו את הd3 זה גרסה פחות טובה כאילו ולפי מה שאני יודע זה זה הספיר הוא אחלה של

כרטיס אבל על ההרקולס אני לא יודע כלום אז תוכל לתת לי פרטים אני ישמח

פורסם

אחי קח 5900XT , הוא נגמר כרגע מהחנויות אבל צריך להגיע מלאי חדש לPCH ולדובים... הוא הכי כדאי במחיר הזה! הוא לוקח את ה9600XT בהליכה אפשר להגיד...

חכה בשבילו , זה אחלה כרטיס , ובגיגהקיוב , D3 סך הכל מסמל 256MB זיכרון...

פורסם

תקח את ה9600XT המקורי של ATI

1130 שקל בKSP

כרטיס בז אני אישית נורא מאושר ממנו

פורסם

כמה שאתה טועה כי הזול מבינהם זה הגיגקיוב ויש לו את הd3 זה גרסה פחות טובה כאילו ולפי מה שאני יודע זה זה הספיר הוא אחלה של

כרטיס אבל על ההרקולס אני לא יודע כלום אז תוכל לתת לי פרטים אני ישמח

למה אתה שואל אם אתה חושב שאתה יודע הכל? אני לא מבין אנשים כאלה.

ה'D3' בכרטיס של GC מסמל שיש לו 256MB זיכרון ולא שום דבר אחר. מבחינת ביצועים הכרטיס שווה לכל ראדון 9600XT של חברה כזאת או אחרת.

ההבדל במחיר בא רק בגלל הבאנדל והסינקים (אם יש). הביצועים (לפני אוברקלוק פוטנציאלי) זהים לחלוטין.

ובכלל, ב1200 שקל עדיף כר לקחת 5900XT שיהיה טוב יותר מכל 9600XT

פורסם
  • מחבר

עזבו לרגע את הגי פורס 5900xt דברו על הרידאוןנים מי הכי טוב מבחינת ביצועים בנדל הכל ??????

פורסם
  • מחבר

עזבו לרגע את הגי פורס 5900xt דברו על הרידאונים מי הכי טוב מבחינת ביצועים בנדל הכל ??????

פורסם

ספיר

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אבל תגיד ההרקולס הוא לא כרטיס טוב כי אני בכלל לא מכיר אותו אתה יכול לתת לי קצת מידע אליו סתם לדעת............

פורסם

הספייר לא עולה 1095 הוא עולה 990 ולכן הוא הכי משתלם, גם אחלה של חברה

פורסם

תודה אחי

אבל תגיד ההרקולס הוא לא כרטיס טוב כי אני בכלל לא מכיר אותו אתה יכול לתת לי קצת מידע אליו סתם לדעת............

כמו שאומרים ההרקולס בעל קירור טוב יותר... לא ניראה לי שיש הבדל בכלל...... אולי ממש מזערי אתה לא תרגיש אותו (אם יש כזה)

פורסם

כך את של ספיר, הוא הכי טוב, אתה מקבל halflife2 מתי שהוא יוצא, וגישה לסטים חופשי, עוד דבר ספיר = buildbyati

זה בידיוק אותם כרטיסים, אל תבזבז כסף על הרקולס

פורסם
  • מחבר

קודם כל רציתי להגיד לכל מי שענה לי תודה !!!!!!!!!!!!

אבל איזה מהספיר עדיף לקנות 128mb או 256mb כי האבדל במחיר בניהם הוא 110 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים