עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב גיימינג כבד ואנימציה בתלת מימד ב5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+-

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 אבל חשבתי לקנות עוד מסך.. בינתיים תשארו עם זה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות++++++

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3+-

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא במיוחד..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חס ושלום

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר בראשון לציון אבל בגדול מכל איזור המרכז יכול להיות נחמד (קיצר אין בעיה TMS,IQPC, SKYPC)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). האמת שאני לא כל כך מבין בזה לצערי.. הייתי עסוק בלעשות צבא ועכשיו אני חוזר להתעניין

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול מאוד להיות שאני ארצה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד (או שאם כבר עכשיו אפשר לפנק עם 2 אם צריך, אז קדימה לפנק) ובנוסף אולי אני גם אוסיף עוד מסך - אז תוכלו לתת לי עצה לגבי אם להוסיף כרטיס מסך שאני קונה עוד מסך, או שאין קשר..

תודה רבה לכל מי שנרתם לעזרתי

פורסם
  • מחבר

בניתי מפרט התחלתי אבל הוא קצת יותר מדיי יקר.. אם יש למישהו הצעות איך לדלל מהכסף ואם יש משהו שקופץ לו לעין שעשיתי לא בסדר...

אגב זה רק רעיון התחלתי... זה ניתן לשינוי לגמרי ב100% אם אתם רואים לנכון

מעבד:

[..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1206

לוח אם:

[..] ASROCK Z77 EXTREME6 ₪1090

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪250

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746

מארז:

[..] COOLERMASTER CENTURION 5 II (BLACK/SILVER) w/o PSU - זמין במלאי ₪255

ספק כוח:

[..] ANTEC 620W HCG-620 ₪507

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER 212 EVO - זמין במלאי ₪173

דיסק קשיח:

[..] WD BLUE 1TB SATA3 ₪480

דיסק קשיח 2:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪647

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6332

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

לפי מה שהבנתי ממך אתה לא מתכוון לעשות OC - אבל בחרת במעבד ולוח אם המיועדים ל-OC.

רק על מעבד ולוח אם שיותר מתאימים לך - חסכת יותר מ-800 ש"ח.

לגבי הכרטיס מסך - יש לך צורך ספציפי ל-nvidia מהעריכה גראפית שאתה עושה? אם לא, ביותר זול יש כרטיסים יותר משתלמים לדעתי כמו ה-radeon 7870 או אפילו ה-7850 שעם OC קל מגיע לאותה רמה.

אני חושב שזה יותר מתאים לך:

מעבד:

[..] INTEL I5-3550 IVY BRIDGE + ZALMAN CNPS7000V AL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1027

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪561

זיכרון:

[..] G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX - זמין במלאי ₪290

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD7950 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1824

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪433

דיסק קשיח 2:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪619

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪55

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5392

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

הסבר:

כרטיס מסך באותו מחיר כמו ה-660TI ולפי רוב הבנצ'מרקים נותן ביצועים יותר טובים במשחקים. אבל כמו שאמרתי בחסכון של 600(!) שקל אתה יכול לקחת את הכרטיס המעולה הזה:

[..] SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ! - זמין במלאי ₪1240

הדבר היחידי שאני לא ב-100% בטוח בו הוא הספק. אם אתה לוקח את ה-7850 אז הוא בטוח מעולה.

אם אתה הולך על כרטיס מסך יותר חזק אני בטוח ב-90% שהוא יותר גם תופס. אם מישהו יתקן אותי פשוט תוסיף 100ש' לזה:

[..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370

מפרט חזק מאד מאד למשחקים וב-1000 ש"ח (לפחות) זול ממה שרשמת.

פורסם
  • מחבר

טוב דבר ראשון תודה רבה על העצה

דבר שני: לפי מה שהבנתי ה660TI פשוט יותר חזק מהHD7850, והרעיון הכללי זה גיימינג.

הכרטיס מסך שאתה הצעת תומך CF? כי לגמרי יש מצב שאני בזמן הקרוב אם אני אראה שאני לא מגיע לביצועים שאני רוצה, פשוט אקנה עוד אחד..

דבר שלישי: ספק של 430W יספיק? אני בספק לגמרי

דבר רביעי: אפשר בבקשה הסבר בגדול על הלוחות אם כי זה בערך הדבר היחיד שאני לא מצליח לגמרי להבין... איזה צ'יפסטים כדאי וכל מה שבא מסביב לצרכים האישיים שלי

פורסם

בכיף.

לגבי כרטיסי המסך: כן ה-660TI חזק מה-7850, אבל יקר ממנו ב-600 ש"ח.

לגבי ה-7950 שאני הצעתי: עולה כמו 660TI, חזק ממנו, וכן הוא תומך ב-Crossfire.

לגבי ה-CF: למה?! הכרטיסים של היום מאד מאד חזקים, אין סיבה לעשות CF. במיוחד שאז אתה מוציא הרבה כסף על התמיכה בו - ספק חזק בהרבה ולוח אם יקר.

תאמין לי, ביום שהכרטיס הזה לא יהיה מספיק טוב בשבילך מי שהתגייס היום כבר ישתחרר מהצבא ואז תקנה כרטיס מסך חדש לגמרי.

לגבי הלוח אם - גם הסבר ארוך וגם אני לא מרגיש בקיא מספיק. לך לפורום לוחות אם, אנשים שאלו הכל כבר לפניך.

בגדול - לוח האם שבמפרט מומלץ עפ"י הרוב למי שלא עושה OC, הוא תומך ב-USB 3.0, יש לו מקום לכוננים קשיחים מהירים וכו'.

הוא גם תומך ב-CF אבל אני לא יודע אם הוא מוציא את המיטב מה-CF או מגביל אותו (שוב, דברים שאני לא בקיא בהם כל כך ואין לך צורך ב-CF).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים