עבור לתוכן

התיעצות ,מפרט לצורך מחשב "מעבדה" (VMware)

Featured Replies

פורסם

היי ,

אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה".

הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation .

מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..)

תקציב 4000:

להלן המפרט

ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M

מעבד דור שלישי i7-3770

זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz

*כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים)

הארד דיסקים:

1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות.

2. HDD -בשביל נתונים(סרטים תמונות..) דגם WD1002FAEX של ווסטרן דיגיטל 1TB 7200RPM עם 64MB cache אחריות ל 5 שנים. מסדרת Caviar black.

DVD מהמחשב הקודם ,לא משהו מיוחד : HL-DT-ST DVDRAM GH22LS40

ספק כח - לא יודע...

מארז: Source 210 black נראה לי הוגן

שאלות:

1. איזה ספק כח לבחור?

2. האם אתם ממליצים להשקיע על יחידת קירור ואם כן איזו?

3. האם במפרט יש חוסר תאימות כלשהי עם חלקים אחרים או שינוי כלשהו שאתם ממליצים לביצועים גבוהים יותר?

4. האם החסרתי משהו?

תודה רבה מראש!

פורסם

הלוח סתם יקר , יש לוחות מצוינים בחצי מהמחיר.

אני לא הייתי הולך על דיסק קשיח כזה יקר , זה לא יתרום לך כלום , במחיר הזה אתה יכול לקבל נפח הרבה יותר גדול.

אם חשוב לך שקט , אז תשקיע על מארז וקירור שקט , אם לא , אז תקנה קירור למעבד רגיל (אבל אף פעם אל תקנה קירור סטוק).

ספק כוח , מספיק לך ספק של 350 - 400 וואט.

אם אתה רוצה המלצות יותר ספציפיות , אז תגיד מאיזו חנות אתה רוצה לקנות?

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך,

*לוח M: אוקי,קיבלתי לגבי הלוח אבחר ב GA-Z77M-D3H הוא מסוגל לאותם ביצועים במחיר מוזל יותר.

*הארד דיסק- אשאיר ,אין לי הרבה נתונים ואני מקבל עליו 5 שנות אחריות.

*קירור- אסתפק במה שיש , במידה ואצטרך אקנה..

אשמח אם תמליץ לי על לוחות נוספים וספק לפי דעתך , אני לא קונה מחנות ספציפית אני קונה רכיב רכיב ומרכיב.

תודה

פורסם

ההפרש בין גירסת ה BOX ליגרסת ה Tray היא 70 שקל . הקירורים של אינטל פשוט נוראיים.אני הייתי ממליץ לך ללכת על קירור חיצוני שלא תצטרך להוסיף עליו הרבה .יש לך את Katana 3 שעולה 110 - תוספת של "רק" 40 שקל או את Freezer 13 שעולה 135 והוא חזק יותר.שני הקירורים האלה מצויינים ושקטים.

לוח - מכיוון שהמעבד שבחרת לא תומך באוברקלוק , אין טעם לקחת לוח Z77 - אין שום יתרון על פני לוח H77 .

תקח את הלוח הזה - Gigabyte GA-H77-D3H.הוא אותו דבר בדיוק מבחינת שימושיות וביצועים בשבילך , אבל הוא עולה 150 שקל פחות , והוא גם לוח בגודל סטנדרטי.

ספק - Seasonic S12II-430 . ספק מצוין מחברה מצויינת.יספיק לך גם אם תרצה להוסיף בעתיד כרטיס מסך בינוני.

פורסם
  • מחבר

אחלה, לוקח freezer 13 ולוח בדיוק כמו שאמרת.

האם לקחת בחשבון הספק של Freezer 13 ? הוא 200W

רשום במפרט המארז שהוא תומך ב160mm עבור ה cpu heathsink , ו Freezer 13 הוא 92mm האם הכוונה במפרט ל *עד*?

*האם תוכל לבדוק אם יש משהו לא מתאים מבחינת מידות,ניצולת...להלן סיכום המפרט:

new_comp.jpg

פורסם

הקירור של המעבד כמעט שלא צורך חשמל. רוב העבודה של הקירור היא פסיבית.הרי הקירור מחובר לחשמל רק בעזרת כבל 4 פינים בשביל להפעיל את המאוורר , וכמו שאר המאווררים , לא צורך כמעט חשמל. ה 200W מציין את יכולת הקירור.

ו 92mm זה הגודל של המאוורר .ה160mm - מתייחס לגובה של הקירור (במקרה שלך - 130mm).

המפרט מצוין , הכל תואם.

פורסם
  • מחבר

הי Henrry55 , תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים