עבור לתוכן

גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק?

Featured Replies

פורסם

חברים,

שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק?

נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך...

רעיונות?

תודה רבה!

פורסם

פשוט תבדוק... מה הבעיה?

אם אין שברים והכל עובד, אז הכל תקין.

פורסם
  • מחבר

שמעתי מוזיקה בזמן שזה נפל ...והמוזיקה המשיכה לנגן בזמן ואחרי נפילה כאילו כלום... שברים לא יהיו כי זה מגן כפול פלסטיק חצוני וסיליקון פנימי.

אבל אלקטרוניקה לא יכולה לקבל נזק מזעזוע של נפילה?

פורסם

יש לי גלקסי s הראשון שחטף הרבה מאוד נפילות. זה לא אייפון, לכן בקשר לנפילה אתה לא ממש צריך לדאוג.

האמת שאצלי למשל הוא נפל לי פעם על סיפון מחוספס של ספינה (סיפון ממתכת), ללא מגן, מגובה של מטר וחצי, וחוץ מקילוף קטן בצבע בפינה לא קרה לו כלום. סה"כ המגן שהזכרת נשמע כמו מגן איכותי, לכן במקומך לא הייתי דואג בכלל (אלה עם כן הוא נפל בדרך למים).

פורסם
  • מחבר

יש לי גלקסי s הראשון שחטף הרבה מאוד נפילות. זה לא אייפון, לכן בקשר לנפילה אתה לא ממש צריך לדאוג.

האמת שאצלי למשל הוא נפל לי פעם על סיפון מחוספס של ספינה (סיפון ממתכת), ללא מגן, מגובה של מטר וחצי, וחוץ מקילוף קטן בצבע בפינה לא קרה לו כלום. סה"כ המגן שהזכרת נשמע כמו מגן איכותי, לכן במקומך לא הייתי דואג בכלל (אלה עם כן הוא נפל בדרך למים).

חח דווקא אייפון 4 מרגיש כמו לבנה מרובעת והגלקסי מרגיש כמו נוצה מרוב שלא שוקל כלום.... :)

פורסם

אבל אלקטרוניקה לא יכולה לקבל נזק מזעזוע של נפילה?

בטח לא מכזו נפילה.

פורסם

חח דווקא אייפון 4 מרגיש כמו לבנה מרובעת והגלקסי מרגיש כמו נוצה מרוב שלא שוקל כלום.... :)

הבעיה היא לא במשקל, אלה בחומר ממנו הוא עשוי. אייפון 4 כולו זה פלסטיק וזכוכית (נדמה לימשגם מאחורה) מה שגורם לו לריסוק ושבירה טוטאלית של המכשיר.

גלקסי ברוב גרסותיו נבנה בצורה קצת יותר עמידה. יש מלא סרטוני הדגמה והשוואה בין שניהם ביוטיוב, והרוב המוחץ (העמיד מבין שניהם) הוא ברוב המקרים הגלקסי (אבל זה ויקוח ישן שאין לו סוף, לכן נראה לי לא צודק לפתוח אותו גם פה)

פורסם

באמת שאלה מפגרת... מה אף פעם לא הפלת מכשיר,

יש לי גלקסי עם מגן הכי בסיסי (רשת) כבר עשה פעלולי קרקס ומתפקד מעולה.

נרא רק קניתה אותו אל תדאג עוד תתרגל לנפילות ;))

פורסם

מה שאותי מצחיק בכל הסיפור הזה שפתחת דיון מתוך חשש לנזק, ושאלת האם יש חשש לנזק. :lol:

זה די ברור שיש לך חשש לנזק, ולכן התשובה בגוף השאלה. :nixweiss:

פורסם

נפל לי S3 משולחן משרדי (יותר מחצי מטר) והמכשיר ללא מגנים/ קונדומים ושאר מרעין בישין ולא קרה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים