פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONEbut I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend,(I wanted to buy the 777 at first)
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים הייתי שנתיים עם הסיביריה V2 ואני הולך לקנות את הGamecom 780 שבוע הבא.המיקרופון של הסיביריה על הפנים(מתקלקל הרבה והאיכות לא הכי טובה),לאוזניות יש הרבה בעיות - שומעים בצד אחד,המאריך הפסיק לעבוד כמו שצריך,רעשים מוזרים וכ"ו וכ"ו...מקווה שה780 לא יעשו בעיות ויראו שיפור לעומת הסיביריה(למרות שמבחינת סאונד וסראונד הם מספיקים לחלוטין)
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים לי יש בערך שבועיים כבר את ה Gamecom 780אוזניות נהדרות! מיקרופון ממש טוב שומעים אותי מאוד ברור וחזק בצד השנייש לזה SURROUND 7.1 שאני את האמת לא מכבה אותו בכלל חח זה עושה אפקט צליל אחר לגמרי שממש מכניס אותך לתוך משחק או סרט או כל דבר האמתיושב טוב על הראש לא כואב בכלל ולא לוחץ על הראש בכללמה שכן בשבוע הראשון ישבתי עם זה רב השבת בערך וכבר התחילו לכאוב לי האוזניים (לא מהווליום) כאילו שרף לי האוזניים אבל לדעתי זה או בגלל שהייתי איתם יותר מידי זמן לפעם הראשונה או לא יודע מה.. אבל השבוע נגיד כבר זה לא כואב ובלי קשר כל כמה זמן אני פשוט מוריד לכמה דקות וזהו.... השליטה על זה היא בצד של האוזניה אז צריך טיפה להתרגל אבל ברגע שמתרגלים זה סבבה ונוחהאוזניות כן טיפה מחממות בגלל שזה כמו פרווה כזה (לא יודע איך קוראים לזה חח) אבל לא יותר מידי, אז אם יש מזגן בחדר לא מרגישיםמה שכן זה שיש לזה כניסת USB.. ככה שאם יש לכם גם רמקולים במחשב ביציאה 3.5 תוכלו להפעיל או את הרמקולים או את האוזניות, וכדי לעשות את זה במהירות את ההחלפה בלי שצריך יהיה להוציא או לשנות בווינדוס צריך להשתמש באיזה טריק שמצאתי..מי שרוצה אז תגידו לי אני אשלח לכם את השיטה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.