עבור לתוכן

Gamecom 780 or Siberia v2

Featured Replies

פורסם

Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit

ESPECIALLY THE MICROPHONE

but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend,

(I wanted to buy the 777 at first)

פורסם

הייתי שנתיים עם הסיביריה V2 ואני הולך לקנות את הGamecom 780 שבוע הבא.

המיקרופון של הסיביריה על הפנים(מתקלקל הרבה והאיכות לא הכי טובה),לאוזניות יש הרבה בעיות - שומעים בצד אחד,המאריך הפסיק לעבוד כמו שצריך,רעשים מוזרים וכ"ו וכ"ו...

מקווה שה780 לא יעשו בעיות ויראו שיפור לעומת הסיביריה(למרות שמבחינת סאונד וסראונד הם מספיקים לחלוטין)

פורסם

לי יש בערך שבועיים כבר את ה Gamecom 780

אוזניות נהדרות! מיקרופון ממש טוב שומעים אותי מאוד ברור וחזק בצד השני

יש לזה SURROUND 7.1 שאני את האמת לא מכבה אותו בכלל חח זה עושה אפקט צליל אחר לגמרי שממש מכניס אותך לתוך משחק או סרט או כל דבר האמת

יושב טוב על הראש לא כואב בכלל ולא לוחץ על הראש בכלל

מה שכן בשבוע הראשון ישבתי עם זה רב השבת בערך וכבר התחילו לכאוב לי האוזניים (לא מהווליום) כאילו שרף לי האוזניים אבל לדעתי זה או בגלל שהייתי איתם יותר מידי זמן לפעם הראשונה או לא יודע מה.. אבל השבוע נגיד כבר זה לא כואב ובלי קשר כל כמה זמן אני פשוט מוריד לכמה דקות וזהו....

השליטה על זה היא בצד של האוזניה אז צריך טיפה להתרגל אבל ברגע שמתרגלים זה סבבה ונוח

האוזניות כן טיפה מחממות בגלל שזה כמו פרווה כזה (לא יודע איך קוראים לזה חח) אבל לא יותר מידי, אז אם יש מזגן בחדר לא מרגישים

מה שכן זה שיש לזה כניסת USB.. ככה שאם יש לכם גם רמקולים במחשב ביציאה 3.5 תוכלו להפעיל או את הרמקולים או את האוזניות, וכדי לעשות את זה במהירות את ההחלפה בלי שצריך יהיה להוציא או לשנות בווינדוס צריך להשתמש באיזה טריק שמצאתי..

מי שרוצה אז תגידו לי אני אשלח לכם את השיטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים