עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לגיימינג כולל oc וללא ציוד היקפי - תקציב 7k קניה בשבוע הבא

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ או 40 אינץ שניהם full hd

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 שקט ככל שניתן

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? Oc יעשה לפי הצורך, באיזה 4.2-4.5ghz

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Tms, ksp, mor levi

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לפחות 4 sata 6 gb\s ו 6 usb3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מעדיף לשלם יותר עכשיו ולא להחליף רכיבים יקרים עוד שנה, כרטיס מסך לדוגמא.

אני מעדיף לא ללכת על. מערך sli/cf כרגע בכדי לשמור זאת לאופק שידרוג

מפרט שהרכבתי:

CPU: Intel core i5 3570K 3.4 GHz

CPU COOLER: Noctua NH-D14

MB: Gigabyte Z77X-UD5H

MEMORY: Corsair vangence 2x4gb LP 1600Mhz (PC3-12800)

GPU: Gigabyte GV-N670OC-2GD

HDD: seagate barracuda 2T

SSD: Crucial M4 256GB

CASE: Fractal design R4 white

PSU: Corsair 550W modular

BLU-RAY: LG WH14NS40K

מחיר: 6939 לא כולל מע״מ

זהו מפרט שלדעתי עונה על כל דרישותי אך מעט overkill.

תודה

פורסם

בוא נחכה לשבוע הבא? ה-660TI כבר מעבר לפינה.

פורסם
  • מחבר

הפרש הביצועים לא יהיה כזה שיצריך שדרוג בשנה שנתיים הקרובות. אני מעדיף להשקיע מעט יותר ולקנות את הgtx670. גם יש לי אותו במחיר ממש טוב

פורסם
  • מחבר

לאחר שתי הביקורות שפורסמו אני לא אקח את ה gtx660ti.

מישהו יכול לתת חוות דעת על המפרט? או להציע מפרט אחר

פורסם

אם אתה קונה שבוע הבא נחכה ליום-יומיים לפני. עדכוני מחיר וביצע חלקים מתרחשים כל הזמן, במיוחד ביום ראשון.

פורסם
  • מחבר

קבלתי את ההמלצה. תודה

פורסם
  • מחבר

יום ראשון חלף לו, האם היו עדכוני מחירים משמעותיים?

בכל מקרה אשמח להמלצות לגבי המפרט שביקשתי.

אני חושב שאני אשנה את לוח האם ל z77x-d3h הוא יספיק לדרישותי וגם את הssd ל 128gb.

פורסם

יום ראשון חלף לו, האם היו עדכוני מחירים משמעותיים?

בכל מקרה אשמח להמלצות לגבי המפרט שביקשתי.

אני חושב שאני אשנה את לוח האם ל z77x-d3h הוא יספיק לדרישותי וגם את הssd ל 128gb.

אישית אני ממליץ לך אם כבר להחליף ללוח אם msi z77a-g45

לוח ממש טוב וטיפה יותר זול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים