פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ או 40 אינץ שניהם full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 שקט ככל שניתן6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? Oc יעשה לפי הצורך, באיזה 4.2-4.5ghz7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Tms, ksp, mor levi9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לפחות 4 sata 6 gb\s ו 6 usb310. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מעדיף לשלם יותר עכשיו ולא להחליף רכיבים יקרים עוד שנה, כרטיס מסך לדוגמא.אני מעדיף לא ללכת על. מערך sli/cf כרגע בכדי לשמור זאת לאופק שידרוגמפרט שהרכבתי:CPU: Intel core i5 3570K 3.4 GHzCPU COOLER: Noctua NH-D14 MB: Gigabyte Z77X-UD5HMEMORY: Corsair vangence 2x4gb LP 1600Mhz (PC3-12800)GPU: Gigabyte GV-N670OC-2GDHDD: seagate barracuda 2TSSD: Crucial M4 256GBCASE: Fractal design R4 whitePSU: Corsair 550W modularBLU-RAY: LG WH14NS40Kמחיר: 6939 לא כולל מע״מזהו מפרט שלדעתי עונה על כל דרישותי אך מעט overkill.תודה
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר הפרש הביצועים לא יהיה כזה שיצריך שדרוג בשנה שנתיים הקרובות. אני מעדיף להשקיע מעט יותר ולקנות את הgtx670. גם יש לי אותו במחיר ממש טוב
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר לאחר שתי הביקורות שפורסמו אני לא אקח את ה gtx660ti. מישהו יכול לתת חוות דעת על המפרט? או להציע מפרט אחר
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אם אתה קונה שבוע הבא נחכה ליום-יומיים לפני. עדכוני מחיר וביצע חלקים מתרחשים כל הזמן, במיוחד ביום ראשון.
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים מחבר יום ראשון חלף לו, האם היו עדכוני מחירים משמעותיים?בכל מקרה אשמח להמלצות לגבי המפרט שביקשתי.אני חושב שאני אשנה את לוח האם ל z77x-d3h הוא יספיק לדרישותי וגם את הssd ל 128gb.
פורסם 2012 באוגוסט 2013 שנים יום ראשון חלף לו, האם היו עדכוני מחירים משמעותיים?בכל מקרה אשמח להמלצות לגבי המפרט שביקשתי.אני חושב שאני אשנה את לוח האם ל z77x-d3h הוא יספיק לדרישותי וגם את הssd ל 128gb.אישית אני ממליץ לך אם כבר להחליף ללוח אם msi z77a-g45לוח ממש טוב וטיפה יותר זול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.