עבור לתוכן

האם זה בסיס טוב למחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות?

ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ. אפשר התייחסות?

פורסם

במחירי שוק זה לא הבסיס הכי הגיוני למחשב גיימינג, אבל במחיר הזה(לאינטלונים) בהחלט משתלם לקנות.

לוח קונים לפי מה שצריכים ממנו בהתאם לפלטפורמה, זה לא משנה איזה תקנה כל עוד הוא עונה על הדרישות שלך. במקרה הזה זהו לוח MINI ITX קטן ויש לכך השלכות לגבי המערכת. אם הוא מתאים לך אין לי מושג זה רק אתה יודע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

שמתי לב שזה לוח קטן, אני לא צריך לוח קטן אבל זה מה שיש. בהתחשב בעובדה שאני כנראה אקנה מארז רגיל (לא קטן), השאלה היא איזה השלכות יש ללוח הקטן על המערכת? האם זה ישפיע על הקירור שלה? מבחינת כרטיס מסך, בהתחשב בזה שאני אקנה כרטיס יקר יחסית, הוא יתאים לי?

תודה רבה שוב

פורסם

אתה מוכן בבקשה לספר לנו איפה השגת דיל כזה ? כאשר 1500 שקל זה המחיר רק למעבד הספציפי הזה

לשאלתך

כמעט כל מעבד של אינטל יהווה בסיס טוב למערכת גיימינג, בטח כשמדובר במעבד יוקרתי(גם אם מעט מוחלש (S)), התלות היא יותר בכרטיס המסך שתקנה.

הלוח הזה ספציפית מפוצ'ר מאוד ולכן יענה על כל הצרכים שלך

נכון בבנית המערכת זה פחות נוח לעבוד עליו אבל אחרי שהוא מורכב זה לא ישנה לך כל כך

ההשפעה על מערכת הקירור היא תלויה יותר באיזה קירור תבחר למעבד ואיזה כרטיס מסך תכניס לשם ואיזה מארז תבחר.

אין קשר למחירו של הכרטיס שתקנה אם הוא יתאים ללוח או לא

תתיעץ בפורום כרטיסי מסך לגבי איזה כרטיס כדאי לך כמובן תלוי בתקציב

פורסם
  • מחבר

כמו שרובי אמר, זה דיל לעובדי אינטל.

החשש שלי לגבי הלוח אם הוא שהצפיפות של כל הרכיבים תקשה על הקירור, ושאם אני אכניס פנימה כרטיס מסך חדש וגדול ומערכת קירור למעבד זה יחסום לי כניסות של כבלים

פורסם

שים לב שכרטיס המסך נמצא בסוף הלוח ולכן לא יתכן שיפריע לאילו שהם חיבורים

החיבורים שנמצאים מעליו הם למאווררים וUSB וכרטיס המסך אפילו לא חוסם את חציו של החריץ של עצמו

הנה שים לב איך זה אצלי

פורסם

אתה לא צריך לחשוש לגבי הקירור רכיבים, מה שאתה כן צריך לשים לב זו מגבלה לגוף קירור של המעבד(הלוח צפוף יותר ולא כל קירור מתאים), וחוסר חריצי הרחבה.

הנה שים לב איך זה אצלי

סטוק של פנום? יא מזוכיסט :lol:

פורסם

;D ;D ;D

סטוק או לא סטוק, המעבד לא רואה 45 מעלות אירופאיות מאז שהפסקתי עם אמריקן ארמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים