פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב ....מארז ATX מעבד INTEL I5 3450זיכרון 4GB/DDR3 X2דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GBצורב DVD RWלוח אם - GIGABYT H67MA
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר חחח לא אייבורי תשמע בתכלס אני לא הולך להשקיע 6 אלף על מחשב פסיכי אין לי כסף לזה כרגע ואני לא רוצהבעיקרון המחשב עולה 2600 המחיר השאלה שלי כרגע האם המחשב הזה יספק לי את מה שאני צריך (אני יודע שהכרטיס מסך חצי כוח )בכל זאת הכי הרבה שאני רוצה לשחק בו זה אולי כמה משחקי פעולה ברשת שכיף לשחק בהם מידי פעם והשאר רגיל תוכנות סרטים מוזיקה
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים אי אפשר לדעת אם המחשב יספק את מה שאתה צריך אם לא תגלה לנו מה אתה צריך...כמו שגיל אמר, כדאי שתענה על השאלון.בכל מקרה, לדעתי הכרטיס מסך מיותר. זה כרטיס מאוד בסיסי, ויכול להיות שעדיף לך להשתמש בתור התחלה במאיץ הגרפי המובנה במעבד, ובהמשך להוסיף כרטיס מסך נורמלי אם יהיה צורך.
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר 1. תקציב 3 Kא. לא משנהב.ניתן לחרוג לא בהרבה2.שימוש המחשב הוא יהיה למשחקים , סרטים , מוזיקה ולימודים משחקים שאני ישחק בהם : CALL OF DUTY , UT משחקים בסגנון הזהיש לי מסך 32 אינץ HDMI בחדר שאני רוצה לחבר אליו תמחשב או שהאופציה השניה להביא מסך יותר קטן3. יש צורך במערכת סבבה לא משהו משוגע בסביבות ה 300 שקל ....4. אין5. 56. לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש ווינדוס 7 במחשב , הרכבתי תמחשב בחנות10.כן מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד!!!!
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים ב3K ניתן להרכיב מפרט חזק מספיק:http://www.tms.co.il/preview/spec/23wcz4d5השאלה היא האם צריך מסך או/ו רמקולים גם כן בתקציב המדובר?
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר כמו שאמרתי בעיקרון יש לי מסך 32 אינץ אבל אני חושב שזה יותר מידי גדול אז אני יוסיף תכמה שקלים ויביא מסך חדש וכן צריך רמקולים . בתוך התקציב , אני אשמח להצעות מה אפשר לשנות מתוך הנתונים שהבאתי בהתחלה כי מה שיש לי בהתחלה עולה 2.6 K ותכלס אני יכול להוסיף 500 שקל
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אפשרי גם לרדת במפרט למשהו כזה :http://www.tms.co.il/preview/spec/s38uwgd6לטובת שדרוג מסך/הוספת רמקולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.