עבור לתוכן

היש חברות שמאפשרות להרכיב מפרט לנוטבוק?

Featured Replies

פורסם

באי HWzone שלום,

אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם.

לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה.

מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית?

כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד'

תודה רבה.

פורסם

להוסיף זכרון ולשנות דיסק קשיח אלו יחסית פעולות פשוטות שלא דורשות ממך להתאים אישית את המחשב אצל היצרן ולא פוגעות באחריות על המחשב.

התאמה מלאה של נייד לפי מפרט שאתה מרכיב, קיים כמעט בכל חברה בשוק, אבל לא בהזמנה לישראל.

פורסם

לשימושים שלך:

א. אין מה לעשות קסטומיזציה. מה יש כבר לשנות?

ב. לא עדיף טאבלט?

פורסם

בוא תתחיל בלענות על שאלון:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

תענה בפירוט רב, תציין תקציב ומה אתה רוצה או היית רוצה שיהיה במחשב.

אולי אתה צריך להתאמץ כל כך בשביל מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

@Access denied

כדי להוסיף דיסק קשיח לדל אינספירון צריך לפרק ממנו את לוח האם... יש מחשבים שזה בלאגן.

אני מחפש חברה בישראל, הזוי שאין אפשרות כזו.

@Gil28

טבלאט לא מתאים לשימוש שאני הולך לעשות בו.

כל מפרט שמצאתי תמיד היה פרט אחד או שניים שלא מתאים לי.

חשוב לי לקבל מקסימום מקום, 1TB, אבל אף פעם לא מציאים מפרט עם המקסיום שהנוטבק יכול לקבל.

גם איכות השמע חשובה מאוד.

בסופו של דבר נראה שאני יאלץ להתפשר או לעשות את זה לבד ולקחת סיכון שמשהו ישתבש (אני לא כזה מומחה).

הרי שאלון יותר מעט יותר מפורט:

Trying to find some laptop for a 50y/o person who doesn't know much about her way with a computer but she uses it a lot to read, watch shows and listen to music. Also she will require a lot of storage space and plenty of USB sockets to hook up external drives.

Was looking at ASUS UL50A my friend has, it looks to fit in some aspects, but I was wondering what's the more modern alternative.

Should have a built in webcam & Wifi

1) What is your budget?

500-650$

2) What size notebook would you prefer?

15" - 16" screen

3) Where will you buying this notebook?

Either Israel or US distributors that ship to overseas

4) Are there any brands that you prefer or any you really don't like?

a. Like: Asus

b. Dislike: No clue which

5) Would you consider laptops that are refurbished/redistributed?

I rather not.

6) What are the primary tasks will you be performing with this notebook?

It will be used for reading text, video, music, internet, skype. Should have a screen that's is less stressful to the eyes.

7) Will you be taking the notebook with you to different places, leaving it on your desk or both?

It will be in one place most of the time.

8) Will you be playing games on your notebook? If so, please state which games or types of games?

Nope, gaming is no priority but HD quality movies should run smooth

9) How many hours of battery life do you need?

Not a consideration, it will be plugged.

10) Would you prefer to see the notebooks you're considering before purchasing it or buying a notebook on-line without seeing it is OK?

Will be seeing of it as much as youtube allows me

11) What OS do you prefer? Windows (XP or Vista or Windows 7), Mac OS, Linux, etc.

Windows 7

Screen Specifics

12) From the choices below, what screen resolution(s) would you prefer?

Standard Resolutions: WXGA, HD, 720p

Need to be as less tiring as possible, i.e no smalls fonts that require focusing hard.

13) Do you want a Glossy/reflective screen or a Matte/non-glossy screen?

Glossy.

Build Quality and Design

14) Are the notebook's looks and stylishness important to you?

Not too much.

15) When are you buying this laptop?

Following week or two

16) How long do you want this laptop to last?

As long as possible.

Notebook Components

17) How much hard drive space do you need; 80GB to 640GB? Do you want a SSD drive?

As much space as I can get.

SSD drive is needed.

18) Do you need an optical drive? If yes, a DVD Burner, Blu-ray Reader or Blu-Ray Burner?

Nope.

Thanks in advance fellas.

פורסם

יש לך שאלון כאן בפורום... למה להסתבך? ;)

פורסם
  • מחבר

כבר רשמתי אחד :)

אז קיצרתי דרך.

פורסם

@Access denied

כדי להוסיף דיסק קשיח לדל אינספירון צריך לפרק ממנו את לוח האם... יש מחשבים שזה בלאגן.

לא הייתי ממליץ על נייד כמו האינספיירון או כל נייד עם בניה שדורשת פירוק של לוח אם כדי להחליף דיסק קשיח ולכן ההנחה שלי שזו פעולה קלה יחסית.

פורסם

למה מסך מבריק? :nixweiss:

הנה מחשב שאפשר לשקול, במידה והולכים על חיסכון כספי מקסימלי תוך שמירה על איכות מחשב, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח 750GB גדול, מסך מט וכולל מע' הפעלה מותקנת Win 7.

http://ksp.co.il/?uin=15810

זה הבסיס לדעתי, מכאן זה רק לעלות בתקציב.

מעבד I3 יספיק לעבודות אינטרנט, אופיס וסרטים (HD ו-FHD).

פורסם
  • מחבר

@Chevy הלינק לא עובד אבל מהבירור שלי אני מניח התקוונת ל-Samsung 300V5A A02IL. תודה רבה זה באמת לא רע.

למה מבריק? הנוטבוקים המבריקים (גם ה-G73J שלי) מבריקים והם נראים מעולה, תמיד נראה לי שמסכי המאט חיוורים יותר בצבע. חוץ מזה לא יעבדו אם הנוטבוק הזה בחוץ ואין נקודה בבית שממנה יפול עליו אור מאיזה חלון.

מימי לא רכשתי נובוק של סאמסונג ולכן כשרושמים לי שכרטיס קול הוא "Sound card" הכרטיס רשת הוא "Network adaptor" אני חושש.

פורסם

מסך מבריק אמור להיראות "חי" יותר. הציפוי המבריק יוצר תחושה של ניגודיות גבוהה יותר.

מסך מט הוא יתרון בעבודה בסביבה מוארת. לא רק בחוץ בשמש, אלא גם כשיש מקור אור מאחוריך.

מה הבעייה עם sound card ן-network adapter?

פורסם
  • מחבר

שזה נשמע כמו משהו גנרי, הכי זול שיש וכך גם האיכות.

והיות ואין לי מחשב שכבר יש בו כרטיס קול גנרי של סמסונג, אין לי מושג כמה גרוע/טוב זה.

נראה שאני אצטרך לקפוץ לחנות שלהם לראות/לשמוע את הדגם הזה.

פורסם

מדובר בכרטיסי קול ורשת איכותיים. אמנם לא כמו משהו מקצועי וייעודי אבל הם עושים את העבודה מצויין.

סמסונג לא מייצרת כרטיסי קול ורשת ואפילו לא מערכות שבבים.

אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים