עבור לתוכן

Dell vostro 3550 VS HP Probook 4530s

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!

לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא.

הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר.

התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה.

כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים.

אני מספר את כל זה מכיוון שאני מתלבט בין 2 דגמים: Dell Vostro 3550 או HP Probook 4530s

רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע ל2 המחשבים האלה עם דגש על הבנייה והחומרה.

אני מאוד אוהב את הHP אבל מפחד שאותה בעיה תקרה עוד פעם שרכיבים לא יפעלו כמו שצריך וכו'.

תודה לכל העוזרים !

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים.

* גודל המסך? 15.6

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) USB 3.0,HDMI,מקלדת עמידה לנוזלים.

* בלוטות? לא משנה אם כן או לא

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

, או שילוב - דורש mSata) לא משנה

* כונן CD/DVD? צורב? כן

* כונן Bluray? לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,HP

רצוי גם שיהיה בעל עיצוב מתכתי

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

2800 שקל בערך לא יותר מזה אלא אם המחשב עם מפרט מאוד עשיר

פורסם

לי יש את ה PROBOOK 4530S כחצי שנה ואני מרוצה ממנו עד הגג ואפילו תקלה אחת לא היתה.

הוא נוח , נראה מעולה ופועל בסדר גמור

כנראה נפלת על אחת ספציפי תקול .

ממליץ בחום על הפרובוק

פורסם
  • מחבר

מאיפה רכשת את המחשב ? הוא הגיע עם מערכת הפעלה ? הUSB 3.0 פעל כמו שצריך ? פירמטת אותו מאז ? הוא עובד חלק ?

פורסם

רכשתי דרך משווק בזאפ , והגיע אליי דרך יבואן רשמי. הגיע עם מע' הפעלה ולא פירמטתי כי לא היה לי צורך . עובד חלק

אין לי כוננים של USB3 אז אני מחבר לשקע של ה USB3 דיסק און קי של יואסבי2 וזה עובד בסדר גמור. אולי הורדת דרייברים לא נכונים זה הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים