פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי.והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית..בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer..ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר מחשב לוח טאבלט 10 אינץ' AKAI Tablet 16GB WiFi ANDROID 4.0זה מה שקניתי.. אני בנתיים לא יודע מה לעשות, יותר חשוב לי לפתור את הבעיה של הכתוביות בנתיים
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים בדקת עם מספר קבצים או רק עם אחד?יכול להיות שיש לך בתיקייה קובץ smi או משהו במקרה?אני נוטה להאמין שהבעיה היא ספציפית בקובץ, ולא בעיה תוכנתית.ואם אתה לא אוהב את המראה וההרגשה של אנדרואיד סטוק, תתקין לאנצ'ר אחר.
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר אין קובץ SMI וזה קורה עם כל הקבצים.ואין לי מושג מה זה לאנצ'ר באנדרואיד, זאת הפעם הראשונה שאני משתמש באנדרואיד אי פעם.אני מחפש תצוגה יותר קלאסית למסך הראשי, ולא מסך ראשי עם כמה עמודים עם אפקט תלת מימדי מיותר.
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים לאנצ'ר היא תוכנה ששולטת על המראה וההרגשה של מסכי הבית וכל מה שקשור אליהם. בעצם - מה שאתה רוצה לשנות.להסביר את המושג זה דבר קשה למדי, ברגע שתוריד אחד אחר תבין.מורידים מה- Google Play Store.תנסה להוריד GO Launcher HD, Apex Launcher, Phoenix LauncherGO אגב תומך בערכות נושא.אנדרואיד בנויה כמערכת מרובת מסכי בית, אבל אפשר להגדיר שיהיה רק אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.