עבור לתוכן

המלצות בדחיפות למכשיר לא טאץ',תומך exchange וזול יחסית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם שבוע טוב ,

אני מחפש בדחיפות(מכיוון שהמכשיר שלי נדפק טוטאלית ) ,מכשיר שהוא לא טאץ' ,שתומך exchange כי אני חייב לעבודה ,ושהמחיר

יהיה עד 1,000 ש"ח יד שנייה .

את האמת שאין לי שמץ בעולם הסלולאר ,אז אני לא יודע אם הדרישה שלי ריאלית ,אבל אם תוכלו לכוון אותי למספר דגמים (נגיד לרשום מספר יתרונות וחסרונות ,וכמובן שיענו על הצרכים הבסיסיים שציינתי) ,ואחפש כבר באתרי יד-שנייה .

נ.ב

אני לא יודע אם זה משנה ,אבל אני עובר להוט מובייל אז אני צריך מכשיר שהם תומכים בו....

תודה רבה מראש אנשים טובים !

רון

פורסם

חבל לקנות יד שניה עם הדרישות שלך.

כמעט כול המכשירי סימביאן של נוקיה תומכים באקסינג' לא רע וגם תומכים בתדרים של פלאפון\הוט.

בפחות מ-1000 ש"ח לחדש שאתה יכול לקנות או E52 או E72(הראשון מכשיר קלאסי, השני בתצורת "בלאקברי" עם מקלדת מלאה) שניהם מכשירים טובים מאוד לז'אנר עם איכות בניה טובה.

שניהם כמובן מכשירים מיושנים שיצאו כבר לפני כמה שנים ואולי תוכל לקנות טלפונים קצת יותר מודרנים ביד שניה, אבל הם פחות נפוצים ולטעמי זה לא שווה את ההתעסקות...

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מבין נכון את דבריך ,עדיף לקנות E52 לדוגמא ,לא יד שנייה .

רק לפי מה ששמעתי,רמות הקרינה של הנוקיות ממש ממש גבוהות .האם זה נכון ?כמה זה משפיע?(אני מסתובב עם נרתיק על החגורה)

הדגם נראה לי נחמד ,אך האם יש עוד איזה מכשיר כדי שאוכל להשוות ?

תודה רבה !

פורסם

ה E72 עדיף בהרבה על ה E52. המקלדת שלו פשוט נוחה יותר. (לדעתי)

יש לי את ה E72. סה"כ הוא "עושה את העבודה". אם כי הוא כמובן כבר דיי מיושן והמסך שלו קטן יחסית. אך אם הדרישה שלך היא מכשיר ללא מסך מגע, זה מה שיש.

לגבי קרינה, אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אחלה ,קודם כל ,תודה רבה לשניכם על הפרטים והתגובות המהירות !

שאלונת קטנטונת ,מה אתם אומרים על האריקסון W595 שמעתי דברים טובים מכמה גורמים .

תודה

פורסם

לא הייתי קונה בשנת 2012 מכשיר שאיננו "מכשיר חכם" (smartphone).

אני לא יודע אם זה משנה לך, אבל הזנת הטקסט עם המקלדת שיש בסידרת ה E של נוקיה היא נוחה ביותר. אני כותב במכשיר ממש מהר, משהו ברמת ה 80% מהמהירות שבה אני מקליד במקלדת מהירה. נכון שעם מקלדת multi-tap (המקלדת ה"רגילה", בה צריך ללחוץ מספר פעמים על כל מקש כדי להגיע לתו שאתה רוצה) יש שיטות שמאפשרות הזנת מלל מהירה כמו T9, אבל זה עדיין לא תחליף למקלדת QWERTY מלאה. להקליד כתובת של אתר אינטרנט ב MULTI-TAP זה פשוט משגע.

יש לך גם את ה E5. הוא זול יותר מה E72 ומציע פונקציונליות זהה. המצלמה והמסך קצת פחות טובים. מצד שני, יש לו יותר זכרון וזה יתרון משמעותי לדעתי.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה ,אני חייב לקנות כבר מחר מכשיר ,אז אני אהיה ענייני ונראה מה תציעו לי ...

ההתלבטות יהא עכשיו בין 3 אופציות :

1.נוקיה E52 או E5

2.סוני אריקסון W395 (מה אתם אומרים עליו)

3.סמארטפון(אחרי שאמרת שכיום לא שווה לקנות מכשיר שהוא לא "סמארטפון" ) ,אז רציתי לדעת אם יש איזשהו סמארטפון

ללא טאץ' מלא ,ושהוא יחסית זול ,אם יש הצעות לזה אז גם זה יתקבל בברכה .

שוב ,ממש ממש תודה לכל מי שמגיב פה זה ממש עוזר ונותן מושג .

פורסם

בין ה E52 ל E5 הייתי לוקח את ה E5. לדעתי המקלדת שלו עדיפה בהרבה. מה גם שיש לו 256 מ"ב זיכרון, לעומת 60 ל E52. הבדל של שמיים וארץ.

שניהם הם סמארטפונים לכל דבר (רצים על Symbian). אפשר להריץ עליהם Waze, Shazam, Google Maps, Skype, Whatapp, SportsTracker, יישום לסינכרון התיקיה שלך ב DropBox ועוד. יש חנות אפליקציות (Ovi Store). כמובן שהיצע הישומים מצומצם למדי, אבל בטח ובטח שהוא גדול בהרבה מאשר ההיצע שיש במכשירים "טיפשים". מה גם שיש כיסוי ל Basics (וואטסאפ, שאזאם, גוגל מאפס, וויז, אופרה מובייל או אופרה מיני).

עוד אפשרות היא ה Xperia X10 Mini Pro שמריץ אנדרואיד, שזה בהחלט יתרון. אם כי היתרון הזה מצטמצם בגלל כמות הזכרון הקטנה שיש לו והרזולוציה הנמוכה (עבור אנדרואיד). הוא גם "שמן", שזה חסרון משמעותי. אני עדיין הייתי מעדיף את ה E5 עליו.

עריכה:

שכחתי שכמובן סימביאן מאפשרת Multitasking מלא, מה שמכשיר "טיפש" לא יאפשר לך. יתרון משמעותי ביותר לדעתי...

אני מסתכל קצת על קטעי וידאו על ה E5 ב youtube ומסתבר שיש מעיין "תחרות" שכזו לכמה יישומים הצליחו להפעיל עליו במקביל. הגיעו לעשרות. 256MB RAM עבור Symbian S60 זה דיי הרבה, אני מעריך שיש לו יחסית הרבה זיכרון פנוי שזה בהחלט נחמד מאוד (ב E72 שלי הרבה פעמים נגמר הזכרון וזה מייאש).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה the avatar ,ממש עזרת לי ,ונראה לי אלך על הE5 שמציע exchange וגם מולטי-טאסקינג ברמה גבוהה כמו שציינת .

גם הטווח מחירים שראיתי הוא סביר ,ככה שזה בסדר .

שיהיה שבוע טוב .

פורסם
  • מחבר

טוב הפעם חפירה אחרונה בהחלט ,כי המכשיר הישן שלי כבר ממש שבק חיים .

הבנתי שבכל הנוקיות ,אם אני רוצה exchange אני צריך להוריד מהאובי-סטור ,אך זה דורש שהמכשיר יתמוך .

האם המכשירים הבאים תומכים ?ומה דעתכם עליהם בכללי ,כי אחד מהם אני אקנה כנראה :

nokia c2-03(והאם גם c2-01 תומך ?)

nokia 7360

nokia n73

סליחה על החפירה ,ושוב תודה רבה חברים .

פורסם

מה התקציב שלך בערך?

אתה מכוון למכשירים מאוד ישנים. האם התקציב עד כדי כך לחוץ?

למה הבאת דווקא את המכשירים האלו?

פורסם

המכשירים של נוקיה עם S40 (לא סימביאן) אינם תומכים ב Exchange. יש תמיכה בגירסת בטא רק עבור ה ASHA 302 ו 303.

http://betalabs.nokia.com/trials/mail-for-exchange-for-asha

(אי אפשר להוריד תמיכה מה STORE למיטב ידיעתי)

אחד המכשירים הכי זולים שמצאתי שתומכים בסנכרון EXCHANGE הוא ה Sony-Ericsson Xperia X8. אבל הוא מכשיר מבוסס מסך מגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים