עבור לתוכן

האם ב-Nexus 7 יש מנהל משימות כמו שיש ב-Galaxy S 3\2 ואם כן איפה הוא?

Featured Replies

פורסם

שאלה בכותרת יש לי את המכשיר ואני לא מוצא בו את מנהל המשימות. הכווינו אותי כאן למקום מסוים, אבל זה לא היה מנהל המשימות, זה היה מקום שיש גם בגלאקסי, אבל בגאלאקסי אפשר לנקות זיכרון (Ram), יישומים פתוחים וכו...

פורסם

זה אנדרואיד

אתה לא צריך לסגור יישומים/לנקות זכרון

המערכת תעשה את זה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? אז למה בגאלאקסי s למיניהם יש מנהל משימות? איך הוא יודע מתי לסגור ישומים וכו...?

פורסם

המנהל משימות זה שטות ש סמסונג הוסיפו, לא צריך אותה בפועל, המערכת מנהלת את עצמה לבד

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע, לא ידעתי את זה, יש לי אייפד ושם הוא לא עושה את זה.

פורסם

מה הקשר בין איפוד לטאבלט אנדרואיד?

פורסם
  • מחבר

הרבה...

בכל אופן תודה על העזרה.

פורסם

איני חושב שמנהל משימות הוא חסר תועלת.

קורה לפעמים שתוכנה רצה ואינה מתנהגת יפה.

למשל אני יכול להעיד על Tapatalk שלפעמים מתחרפנת קצת, וצורכת 2-3 אחוז CPU גם כשהיא ממוזערת, וטוחנת את הסוללה.

משמידים אותה עם מנהל המשימות וחסל.

פורסם
  • מחבר

עם איזה מנהל משימות אתה משתמש?

פורסם

למשל אני יכול להעיד על Tapatalk שלפעמים מתחרפנת קצת, וצורכת 2-3 אחוז CPU גם כשהיא ממוזערת, וטוחנת את הסוללה.

להרוג אפליקציות סוררות, זה בסדר (שמתי לב לזה ש- Force stop לא תמיד עובד כמצופה), הבעיה מתחילה כאשר מנהל משימות צד ג' מתחיל להתערב בניהול של אנדרואיד (מניסיוני הרב, טוב לא יוצא מזה).

פורסם

עם איזה מנהל משימות אתה משתמש?

המובנה ב Galaxy Note

פורסם

כשרק קניתי את נקסוס 1 שלי, הייתי משתמש הרבה ב-TasKiller להרוג את כל האפליקציות, והמכשיר שלי היה כל הזמן נתקע ומפסיק להגיב, והייתי צריך לאתחל אותו, ברגע שהפסקתי להשתמש ב- TasKiller, המכשיר הפסיק להיתקע והפסיק לעשות בעיות.

פורסם
  • מחבר

בזמן האחרון הנקסוס 7 נתקע לי הרבה.

פורסם

זה אנדרואיד

אתה לא צריך לסגור יישומים/לנקות זכרון

המערכת תעשה את זה בשבילך.

זה יפה בתיאוריה אבל

בשביל מקרים כאלו צריך מנהל משימות.

לכרום אז איזה באג (לא יודע אם אצל כולם, אבל אצל הרבה): כפתור אחורה לא סוגר אותו, הוא נשאר לרוץ ולזלול סוללה. מנהל משימות זו הדרך היחידה לסגור אותו מלבד ריבוט.

פורסם

אני משתמש באנדרואיד (ובכרום) כבר הרבה זמן

מעולם לא היתה לי בעיה כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים