עבור לתוכן

מחשב חדש צריך מפרט

Featured Replies

פורסם

1.מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בסדר גם לא.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל בבקשה לא לחרוג אבל באלף ש"ח גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיי HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battlefield, max pane ,mass efect וכל המשחקים הכבדים והכי חדשים שיוצאים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך בבקשה אני רוצה רזולוציה כמה שיותר גבוה MMS כמה שיותר נמוך fuel hd, HDMI ואם אפשר מסך LED בבבקשה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך לסט עכבר ומקלדת בבקשה אם אפשר של גיימרים אבל לא רייזר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף מ A.S.M אני גר באזור השרון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb 3 חשוב ושיהיה במארז הרבה מאוורים שיקררו הכל וכמה שיותר יקרר, גם אני רוצה שהמחשב יזוז ממש מהר הווינדוס משחקין וכל אלא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג של המחשב

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

רמת שקט קרובה ל 10 תנגוס כ 2000 ש"ח מהתקציב, לרוב האנשים רמה 8.5 נחשבת שקטה מאוד וזולה בצורה משמעותית

קח בחשבון שכאשר מדובר על רמת שקט אין הכוונה בשעת משחק עם כרטיס HIGH END, עדיין מעוניין ברמה המתקרבת ל 10?

פורסם

איך בכלל יודעים מה אומרות דרגות השקט השונות? כשאומרים "מ-1 עד 10" קצת קשה לנחש מה הקצוות של הסקאלה ואיך זה מדורג בפנים. מה שאני מחשיב כשקט בדרגה 9 מישהו אחר יכול לחשוב כשקט בדרגה 7. אם אין הגדרה ברורה, הסולם הזה חסר משמעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים