פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי?תודה רבה
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים מהו התקציב שעומד לרשותך?ברמת המצלמה הסוני עושה עבודה די טובה עם החיישן המוגדל שלו אך לסמסונג יש צבעים "עשירים" יותר.הסוני מתאפיין ברמקול חזק יחסית,אפרכסת חזקה גם כן אך הבעיה בו הוא הכפתורים וגם המפרט הלא כלכך עדכני.המסך של הסוני טוב לצפיה ישירה בלבד,זוויות הצפיה לא הכי טובות וחבל.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים בהחלט אופציה נהדרת,רק שאם הוא רוכש מכשיר שכזה שיבדוק שלא שייך למפעילה סלולרית לשעבר כגון TMOB,VODA,3 וכ"ו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.