עבור לתוכן

טאבלט "הכל מהכל" - בסביבות 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה להוציא סכום קטן (פחות מ-500) על מכשיר יחסית טוב, יש את ה-TYPHOON הסיני עם משקל נוצה, חומרה מכובדת ומסך IPS ברזולוציה גבוהה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539446.0

מצד שני, למיטב הבנתי, חוויית השימוש בטאבלטים בסגנון הזה לא חלקה וזורמת כמו באחיהם היקרים והממתקדמים וזה עלול לגרוע.

פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון עם הטייפון הזה? לפי הסרטון באתר Pandawill זה נראה מאוד זורם, חלק ומאוד דומה דווקא לטאבלטים מוכרים וחזקים. הבנתי שיש חשש לגבי המגע עצמו...

פורסם

אין לי ניסיון איתו אבל אני חושב שהוא יהיה בכל זאת עדיף משמעותית על כל הטאבלטים שמוכרים פה תחת השם AKAI/GOPAD ודומיהם, בעיקר בגלל המסך מסוג IPS. יש לי שני טאבלטים עם מסך TN וזה מאוד מאוד בעייתי כי כל תזוזה קטנה (וזה קורה כל הזמן עם טאבלט בגודל כזה) מורחת את הצבעים, מעלימה פרטים ומטשטשת טקסט. לקרוא PDF למשל כך זה ממש מתסכל כי ממש חייבים להחזיק את הטאבלט בזוית הנכונה כל הזמן.

רק מקריאה וחוות דעת משתמשים ברור שהמגע לא זורם ומיידי כמו באחים הגדולים והיקרים אבל זה בהחלט נסבל אם אתה לא אלרגי לזה.

מדי פעם צריך ללחוץ כמה פעמים עד שזה נקלט או שיהיו קצת לאגים פה ושם. לא מניסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

גם אם זה "רק" 500 ש"ח אני אוותר כל עוד מישהו פה לא יהיה בעל ניסיון אישי - עניין המפגע מפחיד אותי קצת ואני לא יודע האם זה נסבל או לא.

היום שיחקתי לחצי דקה עם MAGPAD או משהו דומה שנקנה באופיס דיפו בכ-900 ש"ח (של לקוחה) ואפילו בהעברת מסכי בית מאחד לשני יש לאג מטורף - החזרתי לה אותו לאחר חצי דקה כאמור

פורסם

את ה-AINOL AURORA II יש לכמה ממכרי וההתרשמות שלהם מאוד חיובית באופן גורף.

לא ניסיתי אישית...

המחיר שלו ירד ל-125$ אז הוא נעשה עוד יותר אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

האמת שמכמה סקירות ביוטיוב רואים שהוא "רץ" כמו שצריך - אולי לא כמו האייפד החדש אבל לא משהו שנתקע ומעצבן בשימוש יום יומי. ההתרשמות שלך ממנו גם חיובית באופן דומה?

אני חושב שבסביבות 500 ש"ח זה סיפור אחר ושווה הזמנה גם אם אני אשתמש בו רק מדי פעם

פורסם

אני לא נגעתי בו - לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים