פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים * מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקבילגודל המסך?* בינונימשקל רצוי?* לא קריטיהאם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפיתהאם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לאגודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB* כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לאהאם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לאהתקציב הוא בין 5000 ל-6000תודה מראש!!!
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים כמה זה בינוני אצלך?בהתחשב בזה שאין לך ממש דרישות, יש סיבה שלא לקנות מחשב ב3K נגיד?
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים מחבר בגדול בגלל שאני מחפש מחשב ממש חזק אז הקציתי כזה תקציב. ברור שבגדול ההעדפה היא לכמה שפחות..בינוני זה נראה לי איזור ה14 אני פשוט לא מבין בזה מספיק כדי לדעת מה אני צריך אבל אני לא רוצה קטן ולא צריך ממש גדול..
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים http://www.zolprice.co.il/product-1529-Dell_Latitude_E5430__LT_RD33_6246_.aspx אופציה... השאלה היא האם אתה באמת צריך I7 או שאפשר להסתפק ב-I5 ולחסוך קרוב ל-1500 שקל. תפרט אילו תוכנות ושימושים נוספים.
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים מחבר זה בעיקר ללימודים והקמה של מעבדה שתריץ כמה תוכנות עיבוד נתונים במקביל.עד כמה ההבדל בביצועים בין הi5 לi7 משמעותי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.