עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מפרט למחשב שיריץ וידאו בHD ב-2200

Featured Replies

פורסם

מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

לוחות אם למעבדי אינטל :

לוח אם Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות :

זיכרון למחשב G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel

דיסקים קשיחים :

Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

מארזים :

Sohoo M501 Mid Tower ATX Case Black With PSU

ההתלבטות האמיתית שלי היא האם אני צריך גם כרטיס מסך חיצוני כדי להריץ סרטים ב-1080p על מסך של 32 אינץ' או שהכרטיס מסך המובנה של המעבד מספיק. איך אני יכול לדעת?

פורסם

1080P זו רזולוציה של 1920 × 1080.

http://en.wikipedia.org/wiki/1080p

הרזולוציה המכסימלית הנתמכת ע"י הליבה הגרפית המובנת HD 2500 היא 2560x1600.

אין בעיה של תמיכה.

פורסם

לא יודע איזה מפרט רשמת...קטן בצורה שלא ניתן לראות (תערוך את כמו שצריך!). בכל מקרה אני ממליץ על זה:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G850 2.9GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

354₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

58₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

118₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

446₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

189₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

189₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

22₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

294₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]1670₪

יריץ בקלות סרטי FHD ויהיה מחשב בייתי מצויין (לא למשחקים). אם חשוב לך שקט ואתה מחפש מארז ל- HTPC..עדכן, זה גורר שינוי קטן במארז בעיקר.

פורסם
  • מחבר

ערכתי.

המחשב הזה מיועד להיות מחשב אישי בעל יכולת להריץ סרטוני FULL HD. אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך הפנימי מספיק טוב כדי להריץ אותם בלי לקרטע. יש לי i5 של הדור הקודם והוא לא מצליח להריץ את ה FULL HD בלי לקרטע ולכן אני שואל.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים