עבור לתוכן

קניית סמארטפון - ארה"ב/ארץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות אייפון 4S חדש.

לא נראה לי שאני אחכה ל-5 ועד שהוא יצא בטח המחירים יהיו בשמיים..

בכל אופן, ההורים שלי כרגע בארה"ב והבנתי שעדיף לקנות משם את האייפון.

נכנסתי לחנות של BESTBUY

http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&_dynSessConf=361020501987051839&id=pcat17071&type=page&st=iphone+4s+16gb&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960

יש שם מחירים לגבי האייפונים:

4S AT&T

4S SPRINT

4S VERIZON WIRELESS.

השאלה איזה מהם אני צריך? אני רוצה שזה יהי sim free כדי שאוכל להשתמש בו בארץ.

שימו לב שבאתר כתוב תחת הקטגוריה של 4s verizon wireless* *2 year contract.

על איזה חוזה הם מדברים?

קיצר.. אני צריך עזרה, תודה רבה!

פורסם

האייפון הבא יוצא עוד חודש (עפ"י השמועות). האייפון לא השתנה במחיר מאז 2007, ויש סיכוי שאפילו יוזילו את המחיר, מי יודע, ככה שלדעתי עדיף לך להתאפק עוד חודש (חודשיים לכל המאוחר).

אם בכל זאת אתה מעדיף לקנות את הנוכחי או אפילו את 4 עדיף לך לקנות יד שניה מאיביי.

פורסם
  • מחבר

הוא בטח יעלה 4000 ש"ח+

לא חושב שזה שווה את המחיר..

בכל אופן, מה לגבי האתר?

דרך איפה אני צריך לקנות?

פורסם

אני מדבר על לקנות מהאינטרנט או מחו"ל מן הסתם.

אתה יכול להזמין את האייפון דרך האינטרנט (למשל מהאתר של אפל) ולשלוח אותו דרך חברת משלוחים כמו מאסטופ בתוספת תשלום. עדיין יצא לך הרבה יותר זול מבארץ.

פורסם

בארה"ב מאוד נפוץ למכור מכשירים אשר נעולים למפעילות הסלולראיות במחירים זולים (200$ בדרך כלל), בחוזה לשנתיים לאותה המפעילה.

אם תקנה מכשיר כזה הוא יהיה נעול (לא SIM free), אולי לא שמיש כלל בארץ (חלק מהמפעילות משתמשות ב-CDMA, בניגוד ל-GSM ו-HSDPA בהם עושים שימוש בארץ), ותהיה מחייב להירשם לשירותים של אותה החברה למשך שנתיים.

במילים אחרות - זה לא מה שאתה מחפש.

Best Buy לא מוכרים (כמו שאתה יכול לראות) מכשירים פתוחים ובינלאומיים, וחוץ מזה הם די יקרנים.

אני לא יודע להמליץ לך על חנויות בארה"ב, אבל ה-Apple Store שיש בהרבה מקומות זו אחת האופציות הטובות ביותר במקרה הזה. אפשרות אחרת היא להזמין ב-Amazon, אם הם נמצאים באותו המלון/בית כל הזמן (ולא זזים כל יומיים לדוגמא).

פורסם

אם אני לא טועה אפשר להשיג דרך האתר של אפל אייפון פתוח ב-650$.

אפשר גם להשיג מכשירים שעברו התקופת התחייבות והיום נחשבים לפתוחים רק צריך לעשות את הפרוצדורה של לבקש מהמפעילה בארה"ב לשחרר לכם אותו בחינם. יש מכשירים כאלה באיביי בסביבות ה-400$.

פורסם

אני חושב שיש תוכנות שמשחררות את המכשיר, אך מבטלות אחריות. לא הכי חוקי אני חושב.

אני ממליץ לך לחכות חודשיים ככה עד שה-5 ישוחרר, וה4S ירד למטה במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים