עבור לתוכן

IPhone 3g - בעייה מוזרה - לא יכול לצאת ממסך הנעילה , האם זה קשור לסוללה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת.

ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנוסף לכך , טווח החיים של הסוללה נעשה אף גרוע יותר , והיא יכולה להחזיק קצת פחות מיום בלי שימוש , עם שימוש אולי חצי יום.

האם הסוללה היא הגורם לבעיה? האם כדאי לי להחליף? ואם כן , איפה המקום הבטוח ביותר לקנות סוללה על מנת למנוע סיבוכים מיותרים?

תודה רבה לעונים!

פורסם

זה אכן נראה כמו בעיית סוללה.

לדעתי תוכל למצוא אחד (גם לא מקורית) ב Ebay.

פורסם
  • מחבר

בסוף הזמנתי סוללה מEBAY. ( דרך אגב ifixit אחד האתרים , אהבתי את ההסברים המפורטים , תודה רבה! ) אני מקווה שזה יפתור את הבעיה :ם אני צריך רק עוד 4 חודשים עד המענק שחרור ואז אני קונה S3 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים