עבור לתוכן

מפרט גיימינג בי 3200-3500 ללא ציוד הקפי מKSP

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אפשר לחרוג עד 100 שקל מקסימום

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח בלבד אם זה ממש הכרחי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים mw3 bf3 ..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אבל אולי קל במקסימום

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך שום מערכת הפעלה רק שירכיבן הכל בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP נתניה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

פורסם

בדרישות שלך רשמת שאתה רוצה לרכוש ב-KSP והמפרט דוגמא שנתת הוא מ-TMS. קח בחשבון שלא תמיד יש בחנויות שונות את אותם רכיבים והמחירים עבור רכיבים זהים בחנויות שונות יהיה שונה.

לגבי המפרט שבנית:

- רשמת שאולי תרצה ב-OC קל, המעבד שבחרת לא מתאים (צריך מעבד עם סיומת K).

- לקחת מעבד BOX שכולל קרור. אין צורך לקנות בנוסף קרור נפרד.

- המארז שבחרת כבר מגיע עם 3 מאווררים. מאחר והכ.מסך שבחרת הוא לא אחד שמתחמם יותר מדי, אין צורך בעוד 3 מאווררים למארז. אתה יכול להשקיע את הכסף הזה בכרטיס מסך חזק יותר.

- ספק חזק ומיותר. אפשר בהחלט להסתפק באחד חלש וזול יותר. למרות שמדובר כאן בבנדל של מארז+ספק, אפשר לקחת זוג אחר זול יותר.

פורסם
  • מחבר

המון תודות על התשובה המהירה , לא ידעתי שיש TMS בנתניה ולכן רשמתי את זה אחר כך גיליתי.

בנוגע למפרט שמתי לב שזה box רק עכשיו אין לי מחשב הרכבתי את זה שרך אייפון אז לצורך העיניין תוכל בבקשה לבנות לי מפרט יותר טוב וoc זה פחות חשוב לי ואני רוצה קירור טוב לא בא לי שהמחשב יתחמם חחח בגלל זה ? תודה מראש

http://www.tms.co.il/preview/spec/wajqg52f

האם זה יותר טוב? זה כ מסך טוב למחיר שלו או שעדיף geforce?

פורסם

המפרט הזה הרבה יותר טוב, כ.מסך מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה השאלה איזה כרטיס מסך עדיף?

Oc Gtx 560 ti

Oc Hd 6870

Hd 7850

Hd 6970

מה הכי מומלץ עד 1300?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים