עבור לתוכן

לאיזה מכשיר עדיף לפתח? לאייפון או לאנדרואיד?

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון איפה מעבר למאמר שפרסמתי והגרפים שבו?

כתוב שם שחור על גבי לבן ויש אפילו אילוסטרציה לנושא.

Flurry זה מקור אמין מאוד.

פורסם

אין פה עניין של אמינות או לא אמינות, יש פה עניין של פרמטרים שעל פי הם חושבה הסטטיסטיקה הזאת.

לא לימדו אותך שסטטיסטיקה זה השקר הכי גדול שקיים? אפשר בקלות להציג אותה בצורה כזאת או אחרת בהתאם לדרך שבה בוחרים להציג אותה.

פורסם

על אותו רעיון.

האם ישנו מנגנון/קומבינה בiOs ובGoogle Play המאפשר/ת לגבות כסף על אפליקציות Web לפלאפונים ?

מעין מאגר משתמשים (ששילמו) המסונכרן עם השרת של האתר

פורסם

לא.

חלק הרכישה צריך לעבור דרך אפליקציה NATIVEית. אי אפשר לנהל תהליך רכישה דרך הדפדפן.

מה שכן - יש הרבה אפליקציות HYBRID - כלומר בסיס נייטיבי שתכלס כל התוכן שלו הוא WEBVIEWS, ויש הרבה SDKים שמשלימים את כל הNATIVE מסביב - כמו PHONEGAP לדוגמא שמאפשר לך לכתוב מינימום אפליקציה ומקסימום WEB.

(או כמו השירותים של CONDUIT בנושא)

לגבי שקר הסטטיסטיקה - עד גבול מסוים - זה נכון.

קל מאוד לקבל איזה תשובות בסטטיסטיקה שאתה רוצה בעיקר כשאלו משאלים ואז דרך הצגת השאלות וקבלת המידע משנה מאוד.

כשאתה מדבר על ניתוחים סטטיסטים למאגר מידע - זה קצת פחות.

חוץ מזה - מתישהו אתה צריך לסמוך על גוף כלשהו - אחרת מה שאתה אומר תכלס שווה ערך ל - אם כל הנתונים לא אצלי ואני לא עשיתי את הניתוח - אני בחיים לא מאמין לסטטיסטיקה כזו או אחרת.

פה המודל הוא פשוט מאוד שחבל להיכנס לתיאוריות ואינטרסים - שפשוט לא קיימים אצל גוף שכל מה שהוא מציע זה מנגנון LOGים מכוונן ומידע סטטיסטי כללי. הם לא שייכים לא לאפל ולא לגוגל.

ליביו

פורסם

מה שכן - יש הרבה אפליקציות HYBRID - כלומר בסיס נייטיבי שתכלס כל התוכן שלו הוא WEBVIEWS, ויש הרבה SDKים שמשלימים את כל הNATIVE מסביב - כמו PHONEGAP לדוגמא שמאפשר לך לכתוב מינימום אפליקציה ומקסימום WEB.

(או כמו השירותים של CONDUIT בנושא)

תודה על המידע, אני אבדוק זאת.

פורסם

עוד חברה עם SDK מעניין בנושא ד"א זה BRIGHTCOVE שהציגה היום PRESS RELEASE מרתק (שהכותרת שלו לא קשורה כהוא זה למה שהם הציגו אם מכירים את הטכנולוגיות :) אבל עדיין)

ליביו

פורסם

תלוי באיזה שפה אתה מפתח היום עםם PHONEGAP אתה יכול לפתח בקלות ל2 המכשירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים