עבור לתוכן

האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

פורסם

אולי, בשביל לענות על זה, צריך שתענה על השאלות שבסטיקי של המדור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי -

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3.5K, עדיף אפילו פחות

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שפחות

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה BF3 הכל הכל במקסימלי וחלק, בלי שיתקע. כמו כן - סרטים, קצת עבודה גרפית (כמו חיבור סרטונים פשוטים וכדומה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, חשוב לי השקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה, צריך הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת גן

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא נראה לי

אני רוצה מחשב הכי פצצה, שיריץ BF3 מקסימלי בלי לאגים, ועוד משחקים, במחיר הכי זול, עם רכיבים כמובן איכותיים שיחזיקו שנים, וגם שהמחשב יהיה שקט. כמו כן, אני צריך גם מסך, אותו אני רוצה שיהיה גם הכי טוב, שיבוא על חשבון המחשב אם צריך. והכל - כמה שיותר זול. תודה!

פורסם

מסך + מערכת הפעלה לוקחים יותר כ-1200 ש"ח, וזה משאיר אותך עם 2300 למחשב עצמו. ל-BF3 בהגדרות מקסימליות זה לא מספיק. אבל אפשר להרכיב משהו שיפעל חלק בהגדרות בינוניות (אולי גם גבוהות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים