עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה ממקסיקו

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי)

* מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה)

* גודל המסך? 15.6

* משקל רצוי? סטנדרטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי

VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של היום, וPCDIF (יציאת אודיו דיגיטלי אולי טעיתי באיזה אות בדרך)

* גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB

*כונן DVD כמובן, צורב נראה לי שגם היום בא סטנדרט, אם זה לא עולה יותר מדי אז כן-

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה טובה... אין העדפה מסויימת

*דברים כחולים לא צריך (BLURAY BLUETOOTH)

עוד דבר - אני ביומיים הקרובים נמצא במקסיקו סיטי, אני אלך עכשיו לעשות סיבוב מחירים אבל נראה לי שהמחירים כאן דיי זולים של המחשבים הניידים, האם אתם חושבים שיהיה שווה לקנות מחשב כאן (אם זאת חברה מוכרת אולי האחריות גם תתפוס מישראל) ? או לחכות לארץ כבר וללכת על בטוח (קראתי על זה שבאילת הרבה יותר זול לקנות מחשבים)

תודה רבה אנשים!

פורסם

ברמת במחירים והדרישות שלך כסטודנט ועניין האחריות ופחות כאב ראש עדיף לדעתי לקנות בארץ.

פורסם
  • מחבר

וואוו, זה היה מהיר! תודה רבה... כן אני מניח שאתה צודק, בכל מקרה אני אלך היום לעשות איזה סיבוב קטן רק לספק את הסקרנות, אבל כנראה שאני אקנה בסוñ בארץ...

בכל מקרה, גם אם אני אקנה בארץ, יש דגמים מומלצים שנראה לכם שיתאימו לי יותר?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים