פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב.1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-2002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מה שאתם תמליצו, מעדיף אזור חדרה /נתניה9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוגתודה,
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪937קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪58לוח אם:Gigabyte GA-B75-D3Vכמות: 1 - מחיר: ₪415מארז:Silverstone Precision PS05 USB 3.0כמות: 1 - מחיר: ₪337קירור למארז:Raidmax 120mm Retail Quiet Fanכמות: 1 - מחיר: ₪22ספק כוח:SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulkכמות: 1 - מחיר: ₪284זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪118קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1 - מחיר: ₪489כרטיס מסך:Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1249כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪99מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪831הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4957מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4858 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/cwtrqgjy
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מחבר תודה על העזרה!!רציתי לשאול, מה ההבדל בין הלוח אם שנתת (Gigabyte GA-B75-D3V) לבין זה Gigabyte GA-B75M-D3Hסליחה על הבורות.מה זאת אומרת בזיכרון שהכמות היא 2 ? כאילו יש בעצם 8GB ? זה כמו 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE (לחבר שלי יש כזה אז אני פשוט מכיר את זה)שאלה בכללי, המחשב ירוץ ברמה גבוהה גם עם משחקים כבדים? (העבודות שאני יעשה והתכני HD לא יפריעו)ושוב תודה!
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים ל-GA-B75M-D3H (M מסמל שהלוח מתאים למארזים בגרסת מיני-מארזים קטנים יותר)ההבדל הוא שיש לו חיבור HDMI על הלוח ול- GA-B75-D3V אין.(אין לך צורך בזה אם אתה קונה כרטיס מסך נפרד מהלוח)ול- GA-B75-D3V יש 3 חיבורי PCIEX1 לחיבור כרטיסים שונים..גם בזה אין צורך....בעיקרון אם אתה לוקח מארז בגודל רגיל תיקח את הGA-B75-D3V.כן זה 8GB.זה כמו, רק לא בדיוק, גרסת שונה של זיכרון של אותה חברה.בכללי, כן.
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה!!נראה לי שהמחשב מספק את כל הדרישות שלי!!כנראה שאני יקנה אותו.אם יש דברים לשיפור הכל התקבל בברכה, תודה!!
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים המפרט לא רע, בכל זאת, ניתן לשפר במעט ע"י בחירה בלוח אם מעט תקציבי יותר (ללא שאיפות לשדרוג זה לא משנה דבר) ובחירה במארז משתלם יותר. כניסת USB3 קדמית לא מצדיקה עלות גבוהה שכזו עבור מארז.ניתן לקבל מערכת מעט משתלמת יותר ומעט שקטה יותר ע"י בחירה במארז + ספק מסדרת הNSK של ANTEC כמו 4450B.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.