עבור לתוכן

מפרט גיימינג כבד 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר

כול המשחקים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים)

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב אבל זה בגדר בונוס ולא קריטי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתאמי רשת למיניהם שיעלו לי יותר כסף.. יש לי מתאם שמתחבר בUSB וזה מספיק טוב בשבילי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5. כמה שיותר שקט יותר טוב אבל שוב, אני לא רוצה להגזים בהוצאות על משהו שאפשר לחיות בלעדיו(סה"כ למעט מקרים מאוד מאוד נקודתיים, המחשב לא ידלוק כשאני לא משתמש בו וכשאני משתמש אני עם אוזניות וכל עוד אין לו סאונד של מטוס אני אוכל לשרוד.

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא נראלי שאהיה מעוניין להתעסק בזה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 עדיף, אופיס(עד עכשיו אני עם אופן אופיס ואני סובל מכל רגע חח). הרכבה בחנות עדיף אבל זה לא לגמרי קריטי(דוד שלי הוא טכנאי מחשבים, אם הרכבה בחנות הופכת את זה ליקר יותר בצורה ניכרת אפשר גם להשתמש בשירותים שלו)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אני רוצה כרטיס מסך ממש טוב ואני רוצה I5 3.4

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לאלאל

פורסם
  • מחבר

up[

פורסם

חשוב לקחת בחשבון שWINDOWS + OFFICE אוכלים כאן כ1000 ש"ח מן התקציב. זה מותיר אותך עם כ4000 ש"ח למערכת עצמה וכן שם מספר הגבלות אם מחפשים את מקסימום הביצועים במשחקים בFHD.

זה הכיוון:

קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155

צורב LG SATA x 24 Black

ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3

Enermax NAXN TomaHawk II 450W

הרכבת מחשב כולל בדיקות

HD 7850 2GB GDDR5 256Bit

Intel Ivy Bridge Core i5 3450 6MB 3.1Ghz Tray

Windows 7 Home Premium OEM 64Bit

Microsoft Office Home and Student 2010 PKC

8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz

ASROCK B75M

WD/SEAGATE/Hitachi 1TB 7200RPM 32MB Sata3

סה"כ מחיר כ5050 ש"ח

תדר המעבד מעט נמוך יותר, אפשר לדחוס (3.3GHZ) לתוך המערכת אבל זה על חשבון לוח אם בסיסי יותר ואין בזה טעם אמיתי. הפרשי הביצועים מינוריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים